USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волиньторф» хоче 300 мільйонів доларів інвестицій

17 Липня 2010 10:33
ДП «Волиньторф» пропонує виробляти новий вид мінеральних добрив на основі торфу, для чого там уже підготували техніко-економічну документацію.

Про це 15 липня під час прямого ефіру на Волинському телебаченні розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуар Стоєв, - пише ВІП.

«На базі торф’яних заводів у Маневичах вони пропонують розробляти новий вид мінералів, яким основою слугуватиме торф», - розповів Стоєв.

«Це цікава пропозиція. Цей проект не є громіздким. Складає приблизно до 300 мільйонів доларів. Якщо порівнювати із тими проектами, які пропонуються місцевими громадами, і які фінансуються на рівні держави, тому я й сказав, що він не є громіздкими», – сказав чиновник.

За його словами, це – новий напрямок розвитку підприємства, яке наразі потребує залучення нових інвестицій.

«Враховуючи те, що це державне підприємство, треба залучення державних коштів. Хоча на 7% цей проект реалізований, оскільки підготовлена техніко-економічна документація і є база, де цей торф видобувати», – сказав заступник губернатора.

«Це – проект майбутнього. Це – новий вид міндобрив, які будуть використовуватися в агропромисловому комплексі та не тільки», – додав Едуард Стоєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fantom Показати IP 19 Липня 2010 09:19
ну да, не громіздкий, подумаєш, 300 мільйонів доларів, купіть но машинку закаточну. такий проект точно не 300 мільйонів буде коштувати, значно менше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus