USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни перезимують з теплом, – кажуть в ОДА

28 Вересня 2009 09:17
На сьогодні у газосховищах України зберігається 25,5 мільярдів кубометрів природного газу. Це значно перевищує показники минулого року. Чи варто українцям боятись зимового холоду, прокоментував «Волинським Новинам» заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.
«Про сплату фактично спожитих обсягів імпортованого газу заявили під час зустрічі у Польщі прем’єр-міністри України та Росії Юлія Тимошенко і Володимир Путін. Тому українцям не варто чекати раптових відключень газу. І будь-які нагнітання політичної істерії навколо україно-російських газових відносин є абсолютно недоцільними», – зазначив пан Байцим
Щодо місцевих та обласних представників влади, то, на думку пана Байцима, потрібно зрозуміти очевидне: термінову необхідність реалізації програм енергозбереження та пошук альтернативних, відновлювальних джерел енергії, як це роблять в усьому світі. «Бо якщо ми прагнемо бути незалежними, то перш за все маємо навчитись брати на себе відповідальність та багато працювати» , – додав заступник Волинського губернатора.  
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus