USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Визначена попередня вартість встановлення лічильників тепла

7 Листопада 2013 12:57
Вартість створення технічних умов для встановлення поквартирних теплових лічильників становитиме 262,51 гривні без ПДВ (або 315,01 гривні з ПДВ).
Про це стало відомо під час засідання круглого столу з обговорення проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради щодо встановлення вартості послуг з підготовки та видачі технічних умов на встановлення квартирного лічильника теплової енергії.
Йдеться про вартість створення технічних умов для встановлення лічильників у квартирах.
Загалом, за станом на 7 листопада «Луцьктепло» обслуговує 230 поквартирних лічильників. Щоправда, всі вони – в новобудовах з даховими котельнями, де їх встановлення зазначене в проекті будівництва. Також встановити лічильники можуть мешканці ще двох будинків – на вулиці Федора, 4В, та Дубнівській, 15.
Зазначимо, що питання вартості створення технічних умов залишається невирішеним, адже це лише проект рішення, який мають затвердити під час засідання профільної комісії, а також під час виконкому Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місцевий Показати IP 7 Листопада 2013 12:59
А іншим що робити - прийшов рахунок за опалення за жовтень, в якому майже не палилося - 270 грн за 50 м2... нема слів.. в ЖЕК №3 взагалі вартує бомбу кинути - 110 грн за брудний коридор, в якому не смітять! а просто майже не прибирають і за смердючий підвал де алкаші тусуються і каналізацію, яку поремонтувати не можуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus