USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Збанкрутілі підприємства на Волині розпродують?

31 Березня 2014 12:46
Продати майно збанкрутілого підприємства, щоб виплатити заборгованість із зарплати, пропонують у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації, що відбулася 31 березня.

Перший заступник начальника головного управління юстиції в області Сергій Карасюк повідомив про три підприємства-банкрути, на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати працівникам. Це ЗАТ «Західпромбуд», ТзОВ «Каскад-Продакшн Лтд», ТзОВ «Каскад-Транспорт Лтд». Заборгованість на цих підприємствах за станом на сьогодні становить 1,6 мільйона гривень (ЗАТ «Західпромбуд» - 955 тисяч, ТзОВ «Каскад-Продакшн Лтд» - 382 тисячі, ТзОВ «Каскад-Транспорт Лтд» - 263 тисячі).

ЗАТ «Західпромбуд» перебуває у процедурі банкрутства. Наразі розглядають перспективу зменшення обсягу заборгованості з виплати заробітної плати на підприємстві на приблизно 200 тисяч гривень за рахунок продажу фізичній особі незавершеного будівництва сушильної камери підприємства на вулиці Мамсурова, 8а. Також ухвалою Господарського суду Волинської області затверджено реєстр вимог кредиторів. Так, 9 квітня запланували провести збори кредиторів ЗАТ «Західпромбуд».

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт поцікавився, коли здійснять продаж вказаної сушильної камери. Зі слів Сергія Карасюка, виникло питання щодо виділення земельної ділянки, яка наразі перебуває в оренді «Західпромбуду». Особа, яка планує придбати об’єкт, звернулася з листом, у якому просить виділити земельну ділянку, у міськраду. У відповіді йдеться про те, що лише після того, як особа викупить приміщення, можливий розгляд питання про виділення земельної ділянки. Завдяки продажу сушильної камери, зі слів Сергія Карасюка, заборгованість із заробітної плати працівникам підприємства-банкрута скоротилася б до 1,4 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не спешите Показати IP 31 Березня 2014 12:50
Не спешите, таких компаний сейчас много будет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus