USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За хабар засудили луцького медика

21 Листопада 2016 17:56
Узявши 23 вересня цього року 400 гривень у якості подарунка від пацієнта, який проходив у нього курс лікування, лікар загальної практики-сімейний лікар комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» порушив встановленні законом обмеження щодо одержання подарунка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Такого висновку, дослухавшись до доводів прокурорів, дійшов сьогодні Луцький міськрайонний суд, який визнав медика винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого частиною 1 статті 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У судовому засіданні лікар свою вину у скоєному визнав повністю та щиро розкаявся.

Згідно з постановою суду на правопорушника наклали стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 гривень з конфіскацією в дохід держави незаконно отриманого подарунка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Справедливий Показати IP 21 Листопада 2016 18:01
Оце ж молодці! Ще й до тюрми могли б посадити. Основне щоб таких не чіпали як в сусідній статті описано: НАЧАЛЬНИК МИТНОГО ПОСТУ «ЛУЦЬК» МОЖЕ СТАТИ КЕРІВНИКОМ ЗАКАРПАТСЬКОЇ МИТНИЦІ Людина, яка раніше ніколи не працювала в Державній фіскальній службі, зробила карколомну кар'єру на митниці, – зазначає Геннадій Москаль. – Чотири місяці тому, в липні цього року Щуцький вперше потрапляє в органи ДФС, а вже у вересні стає начальником митного посту "Луцьк" і виконувачем обов'язків заступника начальника Волинської митниці. Єдине, чим він відомий на Волині й за її межами, – це автопарком елітних автомобілів (Бентлі, Мерседес, Ауді, БМВ), катером, водним мотоциклом та дорогим житлом, які записані на дружину та батьків.
пацієнтка Показати IP 21 Листопада 2016 18:06
Так і не зрозуміло, хабар це був чи подарунок. Тобто, лікар вимагав за лікування гроші, чи просто пацієнт вирішив ескулапа підставити. Все таки подарунок-підстава чи хабар 400 гривень?
Громадянин Показати IP 21 Листопада 2016 18:43
Хай візьмуться за наш пологовий будинок - там ніби з рабства потрібно викуповоювати свою дитину з жінкою, кожен лікар не соромиться требувати подарунків
Оля Показати IP 21 Листопада 2016 18:58
В мене друг помер коли виробляв інвалідність , а це просто фарс, не звідти починають
лучанка Показати IP 21 Листопада 2016 19:21
І не стидно притягати лікаря до суду за 400 гривнів..... А владці, депутати мільйонні статки заробили де?! Іх притягати слабо?! І починають коменти...пологовий,поліклініка, лікарні....,Та ці люди ціною свого здоров'я дають здоров'я вам,!!!!!!!! У світі медики найбільш оплачувана професія.
Лучанин до лучанка Показати IP 21 Листопада 2016 22:59
З однієї сторони дійсно смішно на це все дивитися, а з іншої судити потрібно кожного хто вимагав будь-яким шляхом навіть одну копійку, незалежно від суми. Вони здоров'я не дають, а дають виручку фармацевтам. Ще вони можуть дати лікарняний, а можуть і не дати, а ще той лікарняний можуть не оплатити. І не треба розповідати хто більший хабарник, а хто менший - відповідати повинен кожен!
Гиии Показати IP 21 Листопада 2016 19:23
Пгаздгавляю! Пгеступление гаскгито!
Інна Показати IP 22 Листопада 2016 00:29
Це хвороба цілого суспільства. Злоякісна пухлина хабарництва пустила свої метастази у всі сфери суспільства. І здається що межі цьому немає. А гляньте на освіту. Які гроші ходять у вищих навчальних закладах коли розпочинаються сесії. Дали б лікарям і освітянам нормальні зарплати щоб люди могли з гордопіднятою головою сказати - Я лікар або Я вчитель. А тоді нехай наказують тих хто буде брати хабарі. Без дозволу до кінця життя працювати у певній сфері. А до того часу доки з лікаря і вчителя будуть робити жебрака ця тема буде актуальна.
до Інна Показати IP 23 Листопада 2016 12:00
Оце загнула- гідну зарплату! Українець ніколи не буде задоволений з того,що має, бо в сусіда всеодно чогось є більше. Вже Юлька дала прокурорам зарплату, щоб хабарів не брали. Помогло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus