USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заборгована зарплата тролейбусників – на контролі в міністра ЖКГ

12 Травня 2010 18:18
Міністр із питань житлово-комунального господарства України Олександр Попов запевнив, що тримає на контролі виплату заборгованої зарплати волинським тролейбусникам.

Про це він заявив на селекторній нараді з питань підготовки об’єктів ЖКГ, міського електротранспорту та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2010/11 років із представниками облдержадміністрацій, яка відбулася 12 травня.

Під час включення начальник волинського управління містобудування і житлово-комунального господарства Антон Кривицький розповів про страйк працівників Луцького підприємства електротранспорту.

«Тут присутній представник Луцького депо. Підприємство мало отримати 2,8 мільйона гривень дотаційних коштів за пільгове перевезення. Грошей вони не отримали і сьогодні страйкують», - розповів чиновник.

У відповідь міністр ЖКГ зазначив, що найближчим часом гроші надійдуть.

«Минулого місяця майже 30 мільйонів гривень були розподілені між регіонами. В травні заплановано виділити 100 мільйонів. З них 45 мільйонів будуть, як ми називаємо, «живі гроші» - вони підуть на погашення боргів із заробітної платі. Це питання ми тримаємо на контролі», - запевнив Попов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пасажир Показати IP 12 Травня 2010 18:23
Кому мішали маленькі біленькі Мерси? І були переповнені, бо швидко їздили. А здоровлючі Богдани - яке то таксі? Нехай зроблять по 50 коп проїзд, то кількістю візьмуть план.
Володимирянин Показати IP 12 Травня 2010 23:24
А луцької фотографії у Вас не знайшлося?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus