USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зелене господарство» - боржник-лідер

13 Липня 2010 12:07
На луцьке комунальне підприємство «Зелене господарство» заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк запропонував направити контролюючі правоохоронні органи, так як воно завинило своїм працівникам 364 тисяч гривень заробітної плати.
Про це заступник повідомив 12 липня під час селекторної наради з головами райдержадміністрацій області.
Карпюк вказав, що борг підприємства становить 30% від усієї суми заборгованої зарплати агропромислового комплексу Волині.
Серед найбільших неплатників є також підприємства Ківерцівського району, які заборгували 223 тисячі, Володимир-Волинського - 64 тисячі, Камінь-Каширського - 54 тисячі. Відсутня заборгованість в Шацькому районі.
Луцький міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції 12 липня повідомив, що ситуація на підприємстві важка, є «організаційні проблеми в роботі». Наприклад, колишній керівник підприємства Олег Савчук досі не вернув печатки.
Проте Шиба запевнив, що першого вересня КП «Зелене господарство», як і усі інші комунальні підприємства, повністю погасить борги перед працівниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus