USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Землі авіаційного полігону на Волині повернули державі

20 Квітня 2015 18:18
Військова прокуратура Західного регіону забезпечила повернення Міноборони земельної ділянки вартістю понад 138 мільйонів гривень. Про це інформують у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Встановлено, що колишні землі авіаційного полігону Міністерства оборони України з лісовими насадженнями, що розташовані на території Камінь-Каширського району, на підставі рішень Волинської обласної ради незаконно передані у користування Камінь-Каширського лісгоспу. Незважаючи на рішення суду про визнання недійсними рішень обласної ради на підставі яких видано державний акт, лісгосп продовжував використовувати земельну ділянку площею 6947,8 га та вартістю понад 138 міьйонів гривень для лісозаготівельних робіт.

У зв’язку з цим, військовий прокурор Луцького гарнізону звернувся до суду з позовом про визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою та усунення перешкод в її користуванні. Зазначений позов задоволений судом, рішення суду набрало законної сили.

На виконання зазначеного рішення військовою прокуратурою Луцького гарнізону забезпечено реальне повернення земельної ділянки державі в особі Міністерства оборони України.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що минулого року Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері в черговий раз захистила власність держави – земельну ділянку у Ковельському районі площею понад 10 тисяч гектарів вартістю більше 150 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 20 Квітня 2015 18:28
А за крадений ліс хто відповість?
Анонім Показати IP 20 Квітня 2015 18:32
Так ще й міжгосподарські лісгоспи відмовлять? А ліс людям поділять чи собі?
лучанин Показати IP 20 Квітня 2015 18:35
Ліс вирубали (на фото вже поле))) -тепер можна і державі повернути )))) Хороша схема ..
лучанин Показати IP 20 Квітня 2015 19:28
А коли заберуть ліс у Вовдюка-молодшого що Грицюк А подарував біля с,Валерянівка 270га і сьогодні він продає дуби як хоче ікому хоче, а в державі не має коштів-це що нормально? Куда дивиться влада чи вона в долі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus