USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

70 луцьких «Богданів» купила Вінниця

16 Грудня 2013 12:25
«Богдан» виграв тендер на поставку 70 автобусів і тролейбусів у Вінницю, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» взяло участь у відкритих торгах щодо закупівлі автотранспортних засобів, які оголосила Вінницька міська рада, і стало переможцем. Про це повідомив керівник прес-центру Ярослав Андрушко.

Так, 40 тролейбусів і 30 автобусів «Богдан», сумарна ціна яких становить 113 мільйонів гривень, вінничани отримають вже в першому півріччі 2014 року.

Нагадаємо, не так давно «Богдан» спільно з польськими партнерами, компанією URSUS S.A., також здобув перемогу в тендері на поставку 38 тролейбусів для міста Люблін (Республіка Польща) і вже відправив першу партію продукції.

Для подальших перспективних поставок у країни Європейського Союзу своєї продукції «Богдан» завершив процедуру сертифікації автобусів А30220 і А70132 відповідно до норм цих країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 16 Грудня 2013 14:15
Зарплати не платять з липня,людей сотні повикидали з роботи в вони працюють,виграють тендери Брехня повна.Простих повикидали, а начальство з зарплатою 20 тисяч сидять і жирують в нічому собі не відказуючи
про польські тролейб Показати IP 16 Грудня 2013 14:51
Чому ніхто не написав про те, що наші тролейбуси досі не їздять Любліном, бо польська сторона відмовилась їх приймати, у зв'язку з великою кількістю недоліків, недоробок та заводськими браками (несправні двері, несправний обігрів, вікна з різними відтінками скла, тролейбуси поставили брудними, подряпаними з погнутими елементами кузову та зробленими "аби було"). В нас мабуть як завжди подумали "проканає", а там "не проканало" і оштрафували на 1,2 млн злотих. Тому ті європейські сертифікати нікому не потрібні, бо рекламу "Богдан" вже собі зробив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus