USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Росія різко знизила ціну на газ для України

17 Грудня 2013 18:18
"Газпром" продаватиме газ "Нафтогазу України" за ціною $268,5 за 1 тисячу кубічних метрів.

Про це заявив сьогодні президент Російської Федерації Володимир Путін, - інформує Gazeta.ua.

З його слів, таку можливість дає підписане сьогодні "Газпром" і "Нафтогазом" у присутності президентів двох країн доповнення до Контракту на купівлю-продаж, поставки, обсяги та умови транзиту природного газу на 2009-2019 рік від 19 січня 2009 року.

Відзначимо, що зараз ціна російського газу для України становить понад $400.

Як повідомлялось, раніше представники російської сторони заявляли, що зниження ціни на газ для України можливе лише за умови вступу Києва до Митного союзу.

Путін заперечив, що на сьогоднішніх переговорах з президентом Віктором Януковичем йшлося про Митний союз.

Експерти кажуть, що Путні міг отримати гарантії вступу України до Митного союзу через певний час, поки вщухнуть протести, названі Євромайданом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ліна Показати IP 17 Грудня 2013 22:36
Почалися страйки з Евромайдану, потім давай їм зміну уряду, а тепер закликають до дострокових президентських виборів, ризку на Миколая та у боксерський ринг... Що там ще?:) Та у опозиції взагалі дах поїхав! За три тижні людям жодної своєї позиції не пред'явили щодо майбутнього країни, а тільки "геть", а коли люди єдиного кандидата попросили, то що відповіли?:) Кличко - я йду! Цирк поїхав - а клоунів забули! :) А за свої дії відповідати прийдеться! Сказали б відразу - переворот влаштовуємо, а то людей як лохів водять три тижні...! А люди, що на Майдані, взагалі нічого не бачать і не розуміють!:( Починалось зі студентів, а чим все закінчилося? Студенти на парах, а на трибунах хто?:) Хороший сценарій, але дуже старий!:)
Вові та Віті Показати IP 17 Грудня 2013 22:38
МОЛОДЦІ!!! А ще Росія дала кредит 15 мільярдів, а згідно Угоди про співпрацю з ЄС нам пропонували 620 мільйонів... Різницю бачите? Втерли носа майданутим?
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 00:24
А чому реакцію майдану на це не освітили? Вони ж сказали "Ганьба"! Пропоную для населення яке не на майдані знизити ще ціни на різницю підвищення ціни яка б влаштувала майданівців. Відразу всім буде краще. Треба шукати золоту середину!
ігор Показати IP 18 Грудня 2013 00:25
А гроші росії чим поверним газотранспортную системою ,прям дуже вигідний кредит.Це не майданутим втерми носа а всій країні .
Леся до ігор Показати IP 18 Грудня 2013 08:11
Де хоча б у одному підписаному документі ведеться мова про заржавілу, стару ГТС? Факти?! Досить вже істерик! Вже нічого не можете, а лише недоцільні міркування!
Ковельчанин Показати IP 18 Грудня 2013 01:05
Дибіли вірять що рашка зробила жест доброї волі знизивши ціну? Наразі постає питання шо наш ган*он віддав рашці за таку знижку.
Леся до Ковельчанин Показати IP 18 Грудня 2013 08:09
Ві зовсім нічого не розумієте чи прикідаєтесь? Чому на Майдан не виходили коли Юля "контракт" підписала? ото люди...?:( Да зовсім нічого не розуміють! З ціми "українцями" ніколи нормальної країни не буде!!! Це ж треба так волати і ні у чому не розбиратись!!!:(
Резинка Показати IP 18 Грудня 2013 01:36
Ось так Межиножжя все порішав по пацанячі нахилився і ....., ах Валодька шалун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus