USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні продають «Волиньобленерго»

24 Грудня 2013 10:11
Конкурс з відкритою пропозицією ціни за принципом аукціону з продажу 75% державного пакета акцій «Волиньобленерго» відбудеться сьогодні, 24 грудня, об 11.00 в приміщенні Фонду державного майна України.
Претенденти на купівлю «Волиньобленерго» - компанії «С. Енерджі – Житомир» і «Укрістгаз», які подали заявки на участь у конкурсі. Про це повідомили в прес-службі Фонду державного майна України, - інформує «Економічна правда».

Нагадаємо, ФДМ 27 листопада оголосив конкурс з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону з продажу 75% акцій ПАТ «Волиньобленерго». На продаж виставлені 357,957 млн акцій обленерго за стартовою ціною 456 млн гривень. Крок торгів - 5 тисяч гривень.

Згідно з умовами, учасник конкурсу зобов'язаний протягом трьох останніх років або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягів виставленої на продаж обленерго, або безпосередньо або опосередковано володіти більше 50% акцій юрособи, яка відповідає цим вимогам.

Окрім держави, ще 21,19% «Волиньобленерго» володіє Garensia Enterprises Limited (Кіпр).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus