USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фонд Ігоря Палиці за п'ять років надав стипендії 1500 талановитим школярам і студентам

17 Липня 2019 08:00
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» сприяє розвитку молодих талановитих волинян та стимулює їх до нових досягнень. Саме з цією метою п’ять років поспіль надавали іменні стипендії Фонду. За цей час стипендіатами стали близько 1500 школярів та студентів луцьких університетів, училищ і технікумів.

Фонд допомагає талановитій молоді самовдосконалюватися, розвивати наукові та творчі здібності. Завдяки Фонду юні лучани беруть участь у всеукраїнській олімпіаді з математики і підтверджують щороку свій високий рівень знань, підіймаючись на третю та другу сходинки, та у міжнародних музичних конкурсах, де отримують також гідне визнання.
Ігор Палиця турбується і про відпочинок талановитих дітей. За свої здібності, знання, активну життєву позицію вони мають нагоду відпочити в Буковелі. Дивовижні Карпати, мальовничі краєвиди, чисте повітря та надсучасний Міжнародний дитячий центр «Артек-Буковель» надовго залишаться яскравими враженнями для понад семи тисяч юних волинян – обдарованих школярів, особливих дітей та дітей воїнів АТО. Практика свідчить: такий подарунок заохочує школярів працювати над собою, аби наступного року знову отримати шанс поїхати в Буковель.

Заохочує Фонд до тренувань і юних спортсменів. Зокрема, у 2014-2017 роках перспективні вихованці ДЮСШ отримували щомісячні стипендії. А в 2018 році вже переможці змагань з олімпійських видів спорту отримали грошові нагороди. Це дієве заохочення працювати над собою, аби досягти олімпійських вершин.

Окрім того, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» забезпечує якісну матерільно-технічну базу та комфортні умови для навчання учнів та студентів Луцька й області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus