USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Школярів із Рожищенського району забезпечать новими підручниками

29 Березня 2019 15:47
Нові шкільні підручники закуплять для учнів 4 та 7 класів загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1 міста Рожище.

Відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro оголосив відділ освіти та молоді Рожищенської районної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 квітня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 12 квітня.

Шкільні підручники для учнів 4 та 7 класів закладів загальної середньої освіти обійдуться Рожищенському району у 320 тисяч гривень.

Йдеться про 2843 підручники з української мови, української літератури, англійської мови, математики, природознавства, основ здоров’я, німецької мови, зарубіжної літератури, історії України, всесвітньої історії, алгебри, геометрії, хімії та біології.

Підручники мають поставити на базу загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1 міста Рожище до 31 липня 2019 року, тобто до початку нового навчального року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus