USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Садовий хоче евакуювати дітей зі Львова

21 Червня 2017 09:04
Мер Львова Андрій Садовий не виключає евакуації з міста дітей через високий ризик інфекційної небезпеки у зв'язку з накопиченим у місті сміттям.

Про це він заявив журналістам на брифінгу, передає «Укрінформ».

«Сьогодні ми стоїмо перед гострою небезпекою інфекційних заражень, тому повинні передбачати можливість евакуації з міста дітей. Можливо, в табори, в інші країни», - заявив Садовий.

За його словами, повідомлення про небезпеку спалаху в місті інфекційних захворювань буде направлено в міжнародні організації та посольства.

Нагадаємо, вчора віце-спікер ВРУ Оксана Сироїд та нардеп Тарас Пастух оголосили голодування слідом за головою депутатської фракції «Самопомочі» Олегом Березюком, який почав голодувати напередодні.

Як повідомлялося, за станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 тонни відходів, які нікуди вивезти. 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації. Разом з тим, у Верховній Раді сміття зі Львова, яке возять по всій Україні, вже встигли назвати "платиновим".

Як відомо, проблему львівського сміття загострила пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі в травні 2016 року, після якої на полігоні припинили відвантажувати відходи. Львівська влада намагалася домовитися про вивезення сміття в інші регіони, але наразилася на протести мешканців. Через ситуацію зі сміттям діяльність міського голови піддавалася критиці з боку президента і прем'єра, буцімто Садовий "за два з половиною мерських строки не зміг вирішити найгостріше комунальне питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ростов Показати IP 21 Червня 2017 09:32
Ганьба львівякам, зас*али все кругом, а скільки гонору , аяяй.
Хіба Показати IP 21 Червня 2017 10:29
До себе на дачу
Я Показати IP 21 Червня 2017 12:57
Просто шкода людей які там живуть і опинилися в такому стані ,це вина президента що ніяк не реагує на їхню проблему , бо в такому може опинитися будь -яке місто , а ми щоб чимось допомогти ще більше топчимо їх у сміття немає співчуття один до одного . Люди схаменіться і робім хоч трішки добра один одному ,бо з влади недочекаємося нічого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus