USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі в новому «Парку залізничників» висадять дві алеї

17 Квітня 2018 16:00
Ініціативу відновити парк у Ковелі та провести благоустрій території, яка сягає близько 4 гектарів ( територія парку приблизно 1 гектар), одноголосно підтримали на засіданні Громадської ради КЗ «Ковельська поліклініка Волинської обласної ради».

Дану пропозицію вніс депутат Ковельської міської ради від УКРОПу Ігор Пініс.

За пропозицією голови громадської ради Руслана Александрука даний парк буде носити назву «Парк залізничників».

Одну з алей парку, згідно з пропозицією, поданою завідуючим хірургічним відділенням Олегом Казіміровим, буде названо на честь Небесної сотні. Іншу, аби вшанувати пам’ять загиблих бійців з Ковеля, носитиме назву «Героїв АТО».

Також депутати підтримали пропозицію висадити іменні дерева на честь пам’яті кожного загиблого ковельчанина.

Зауважимо, як скаржаться місцеві жителі, у мікрорайоні Ковель-2, де проживають тисячі ковельчан, відсутні паркові зони та місця для відпочинку з дітьми. Отож ідея створення парку відразу знайшла своїх прихильників серед містян.

До слова, усіх небайдужих ковельчан кличуть 21 квітня 2018 року на 12.00 годину до КЗ «Ковельська поліклініка Волинської обласної ради» на захід по відновленню «Парку залізничників» та висадження алей Небесної сотні та Героїв АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus