USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Британії через шторм пілоту довелося садити літак боком

15 Жовтня 2018 13:31
Небезпечну посадку у Великій Британії здійснив пілот літака через шторм Каллум. Приголомшливі кадри зняли в аеропорту Бристоля.

Про це повідомляє ТСН.

Потужний вітер здував «Боїнг», під час приземлення судно хилилося то в один, то у другий бік. Врешті – дивом сіло боком. Шторм Каллум забрав життя щонайменше двох британців. Нині – лютує в Уельсі, велика вода затопила цілі поселення та спричинили масштабні зсуви грунту.

Шторм «Каллум» став причиною загибелі двох людей у ​​Великій Британії і завдав серйозного матеріального збитку в декількох регіонах країни. Деякі річки вийшли з берегів, в декількох районах сталося підтоплення будинків, є перебої з енергопостачанням. Найбільше через шторм постраждали регіони в Уельсі.

Зауважимо, утриматися від поїздок до Португалії українцям рекомендує Мінстерство закордонних справ. Все через потужний ураган Леслі, який вдарив по окремих регіонах Португалії та Іспанії. Він приніс потужний вітер швидкістю до ста кілометрів на годину, який з корінням видирає дерева та збиває з ніг. А ще – сильні дощі. Про можливі затоплення вже попереджають на півночі Іспанії. У сусідній Португалії – від удару стихії постраждали 27-м людей. Шторм понівечив дороги та автівки. Без електрики лишилися щонайменше 300 тисяч домівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrew Показати IP 15 Жовтня 2018 22:35
Майже, як Саллі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus