USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку невідомі на Мерседесі підрізали маршрутку, витягли водія та побили. Відео

2 Вересня 2020 20:03
У Луцьку на вулиці Конякіна сьогодні, 2 вересня, троє невідомих чоловіків на іномарці підрізали маршрутку. Після зупинки витягли водія автобуса та побили його.

Про це повідомляє кореспондент Суспільного з місця події.

Станом на 19:15 маршрутка порожня. Водію надають медичну допомогу працівники швидкої. На місці працюють кілька екіпажів поліції та слідча група.

Читайте також: Доганяли і били: опублікували відео побиття маршрутника у Луцьку

Як розповів Суспільному старший групи швидкого реагування роти поліції швидкого реагування Юрій Баран, правоохоронців на місце викликали пасажири маршрутки: "До водія підійшли невідомі, нанесли кілька ударів, сіли у машину та поїхали".

Зі слів однієї з очевидиць, лучанки Валентини, автівка марки Мерседес сірого кольору підрізала маршрутку. Невідомі витягли водія та сильно побили. Жінка каже: усе тривало кілька хвилин.
Чому виникла бійка, водій розповісти наразі не може.

"Він нічого не пояснює через свій стан. У нього запаморочення, нудота, може і струс мозку є, це вже медики вирішать", – каже поліцейський Юрій Баран.

Травмований водій відмовився від госпіталізації, допомогу йому надали у кареті швидкої допомоги. Нападників шукають правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ноунейм Показати IP 2 Вересня 2020 20:24
Напевно водій маршрутки сам спочатку підрізав того мерса, а потім вже вони його і наваляли. В мене неодноразово було бажання навалять маршрутчикам коли вони ведуть себе нагло, перестраюються без поворотів, створюють аварійну обстановку, але ще поки стримувався.
пасажир Показати IP 2 Вересня 2020 20:50
тиждень тому цей чорт проігнорував людей на зупинці біля підшипникового заводу,бо хотів першим попасти на зупинку біля АТБ,ніж маршрутка номер 9...Люди запізнились на автобус,що відправлявся з автостанції номер 2..."Награда нашла гєроя!"...Така бикота розуміє лиш мову сили...Пацанам респект!!!
777 Показати IP 2 Вересня 2020 20:52
не одобряю,козлы,особенно толпой на одного.но....иногда так маршрутки на дороге исполняют,что тянет вломить...
Новояз Показати IP 2 Вересня 2020 21:16
"Маршрутка" - таксі маршрутне. "Іномарка"- всі автівки, крім "Запорожця" і "Таврії". Дякуємо, що відсутні "чувакі" і "чувіхі"
33ій Показати IP 2 Вересня 2020 21:17
Просто так такого ніхто не робить ...
лучанин Показати IP 2 Вересня 2020 22:28
Є такий собі Коновалов - перевізник , що морда просить цеглини, то йому ще й мало дали.
Серж Показати IP 3 Вересня 2020 00:15
Їхав раз в маршрутці ном.9 з мамою в лікарню, водію щось не сподобалась жінка з дитиною років 7-8, не схотів її випускати на її зупинці і проїхав далі на іншу зупинку, тоді випустив. Водію надзвичайно повезло що я їхав з мамою, повна маршрутка людей, більшого везіння ніж тоді думаю вже не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus