USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

8-річний волинянин у реанімації через наїзд мопеда

29 Серпня 2014 11:43
Грубе порушення правил дорожнього руху стало причиною автопригоди у Любомлі за участю двох неповнолітніх, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

15-річний водій, керуючи мопедом «Кумко Агіліті», не вибрав безпечної швидкості руху і збив 8-річного велосипедиста.

У результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні.

Але це не єдина дорожньо-транспортна пригода, що трапилася минулої доби.

Автопригода за участю пішохода зареєстрована близько 20-ї години вечора на автодорозі сполученням Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблечче. 35-річний житель Луцька, керуючи автомобілем «ФІАТ ДОБЛО», у селі МилушіЛуцького району здійснив наїзд на 45-річного пішохода, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження.

Неуважність під час переходу дороги стала причиною травмування ще одного пішохода. Близько 22-ї години на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблечче, поблизу села Крупа Луцького району, 37-річний житель Тернопільської області, керуючи автомобілем «Опель Віваро», не встиг вчасно зупинитися, а відтак збив 45-річного пішохода. У результаті житель Рівненської області із тілесними ушкодженнями госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus