USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Оприлюднені фото снайперів, які стріляли на Майдані 20 лютого

31 Березня 2014 08:38
Американське видання The Daily Beast опублікувало фото силовиків, які на подвір'ї СБУ в Києві готувалися до протистояння з учасниками протестних акцій в центрі столиці.

Американське видання пише, що бійня на Майдані була справді здійснена на замовленням проросійського режиму Януковича, - повідомляє "Українська правда".

"Фотографії і 90 гігабайт відеоматеріалів надали переконливі докази, що бійня на Майдані була справді здійснена на замовленням проросійського режиму Януковича ... Але це не завадило Кремлю організувати свою власну розповідь про події", - зазначає видання.

Вранці 20 лютого на подвір"ї СБУ були помічені десятки людей, багато з яких представляли елітний підрозділ "Альфа", екіпіровані бронежилетами, шоломами, боєприпасами і снайперськими гвинтівками, а також модифікованими АК. У деяких з них - осколкові гранати. Все це не призначено для боротьби з заворушеннями, підкреслюють експерти.

Також судячи з фотографій, багато з членів Альфа мали жовті або білі нарукавні пов'язки, і перед тим, як залишити територію СБУ, надягають балаклави.

Як відомо, підрозділ Альфа налічує близько 200 членів, однак незважаючи на це, учасники подій з боку силовиків на Майдані 18-20 лютого досі не встановлені.

З моменту жорстокого розстрілу активістів Майдану під час трагічних подій 18-20 лютогоу Києві минуло 40 днів. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 30 березня, в Луцьку вшанували пам’ять загиблих героїв Небесної сотні. Заупокійна служба відбулася на меморіальному комплексі «Вічна Слава», біля могили покійного бійця Небесної Сотні Василя Мойсея.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
розвідка Показати IP 31 Березня 2014 08:51
Американці оприлюднюють...?!:) Ви людей за дурнів маєте? Вони ж все і організовували!!!
Рома Показати IP 31 Березня 2014 08:52
коментар було видалено
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 09:14
Осколкові гранати дивно що рпг не було...
Лучанка Показати IP 31 Березня 2014 09:23
Неужели украинские силовики такие идиоты,чтобы так открыто дать себя фотографировать американцам? Да и мы не идиоты чтобы этому верить. Снайперы стреляли из готеля "Украина". А готель контролировала самооборона, и консерваторию тоже.
ага Показати IP 31 Березня 2014 09:58
американці хай сидять за своїм океаном і жують свою картошку-фрі. приперлися сюди, розвідники куплені.
Ірина Показати IP 31 Березня 2014 10:00
Головне те, що загинули люди. І гарантія - той хто це затіяв, зарас сидить у владі. На крові собі зробили славу. І це біда!
Mike Показати IP 31 Березня 2014 10:24
Де на фото хоч один снайпер?
Діана до Mike Показати IP 31 Березня 2014 14:04
Просто ходять люди у формі з автоматами, ящики якісь совають, а гвинтівки снайперські де?:) Розрахунок: лохторат все схавє...
Олег Показати IP 31 Березня 2014 11:46
Америкоси не можуть розкрити вбивство свого президента! Кеннеді вже 50 років!!!!!!!!!!!!! І ці тв****ки ще нам щось розповідають???? А в Україні так швидко розслідування провели???!!! На території іншої держави!!!!!!!!! Може ФБР вже в кабінетах СБУ сидить?
Москаль до Олег Показати IP 31 Березня 2014 12:49
Сто пудов, вопрос о снайперах на Майдане в итоге так и останется в одном ряду с убийством Кеннеди. Никто из широких масс не узнает откуда в этой истории уши растут. По крайней мере еще лет 50. Хотя наверняка верхушки и СБУ, и ФСБ, и пендосоразведки знают всё, но в этом случае лучше ложь во спасение, т.к. правда стряхнет со многих погон слишком крупные звезды, а с плеч - слишком известные головы. Поэтому будет много возни и взаимных обвинений, но кого бы не объявили виноватым, скорее всего это будет такой же козел отпущения, как и бедолага Ли Харви Освальд. И на него так же найдется свой Джек Руби. А правду узнают в лучшем случае наши внуки. Я так думаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus