USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Біля заводу «Кромберг енд Шуберт» була стрілянина

20 Квітня 2015 13:04
Чоловік біля заводу хотів вирішити конфлікт за допомогою пневматичної зброї.

До редакції Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся читач, який повідомив, що днями біля заводу «Кромберг енд Шуберт» виникла конфліктна ситуація. Зі слів очевидців, невідомий чоловік почав погрожувати працівникам підприємства зброєю. Відбулася стрілянина.

Чоловіка схопили небайдужі водії автобусів, що привозять працівників, та тримали його до приїзду міліції. Працівники, які стали свідками цього інциденту, були дуже наляканими.

Як повідомили у Луцькому районному відділі УМВС області, така конфліктна ситуація сталася ввечері 17 квітня. Зі слів правоохоронців, чоловік мав при собі пневматичний пістолет.

У прес-службі волинської міліції розповіли: п’яний молодик двічі вистрілив у автобус із пневматичного пістолета. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. У транспортному засобі пошкоджене бокове скло.

«До правоохоронців із повідомленням звернувся 31-річний житель міста Ківерці. Чоловік розповів: близько 22:00 біля прохідної заводу невідомий чоловік кілька разів вистрілив у автобус «Мерседес», який здійснює перевезення працівників підприємства. Міліціонери з’ясували: 20-річний житель селища Маневичі, будучи напідпитку, двічі вистрілив із пневматичного пістолета. У результаті хуліган пошкодив бокове скло автобуса.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За протиправні дії молодику загрожує до п’яти років обмеження волі», - інформують в УМВС області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Фріц Показати IP 20 Квітня 2015 15:12
Даст іст русіш партізанен!
хаха Показати IP 20 Квітня 2015 16:34
маневицькі бандіті які працюють на кромберзі з стволами рішають діла, тіпа брат за брата, автобус вінават. нада атамстіть, ти шо не пацан, атвєть, базарю всі да, поняв
Я Показати IP 20 Квітня 2015 21:27
Агент Путіна був на грані провалу ,от і змушений був відкрити стрілянину.
Корсар Показати IP 21 Квітня 2015 00:39
а де той к**ва поляк рижий, що там працює на кромберзі надзірателем? ше в опері не нагнули його негри в туалеті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus