USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білоруси вивозять з України марихуану, бо вдома бракує?

17 Березня 2009 17:59
Спробу незаконного переміщення наркотичної сировини припинено 17 березня у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Доманове» працівниками Волинської митниці та прикордонниками. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Сьогодні, 17 березня, вночі (о 03.30) до зони митного контролю пункту пропуску «Доманове» в’їхав автомобіль «Пежо», яким четверо громадян Республіки Білорусь виїжджали з України. При усному опитуванні та письмовому декларуванні молоді люди, які перетинали кордон, заявили, що не мають предметів, заборонених до вивезення за межі України.
Однак, їх помітне хвилювання та неадекватна поведінка викликали підозру у працівників митниці та прикордонного загону. Прямуючи до доглядової зали, куди мешканців сусідньої держави запросили для здійснення поглибленого огляду особистих речей, один із пасажирів автівки намагався позбутися згортка з наркотичною сировиною, якого приховував у кишені власної куртки.
Молодий чоловік пізніше зізнався, що придбав наркотичне зілля для власної потреби, адже ще донедавна перебував на обліку в наркодиспансері. Хоча був знятий із обліку, але позбутися наркотичної залежності йому не вдалося.
Працівники Волинської митниці відповідно до статті 352 Митного кодексу України склали протокол про порушення митних правил. Вилучена рослинна речовина вагою 42 грами, подібна до марихуани, буде передана на експертизу, – інформує Держмитслужба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus