USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Маневич іномарка злетіла в повітря і приземлилася на дах. ФОТО

5 Березня 2010 09:25
Учора близько 10-ї години ранку на автотрасі Ковель-Маневичі поблизу села Троянівка не втрималася на слизькій дорозі та злетіла в повітря іномарка «Шевроле». Автомобіль закинуло до лісосмуги, водій на час пригоди зоставався при свідомості.
Свідком аварії став водій-читач «Волинських новин» Олег Карпук, який тієї миті їхав повз перевернуте авто.

«Я ледве помітив перевернуте авто, воно знаходилось нижче рівня дороги. Я розвернувся і зупинився. Вже пізніше зрозумів, що біля авто немає слідів. Отже водій був у машині. Чоловік у шоковому стані,однак при свідомості. Я викликав швидку та міліцію», - пригадує Олег.

Свідок розповів, що каретка «швидкої допомоги» домчала на місце аварії за півгодини. Досить оперативно, зважаючи, що найближча лікарня в Маневичах за 20 кілометрів. За припущенням Олега, водій «Шевроле» їхав із Ковеля. Ймовірно, він не впорався з керуванням іномарки і злетів із дороги. Машину понесло зледенілим снігом,потім перечепило і підкинуло в повітря. Авто кілька разів перекрутилася в повітрі. Пролетіло щонайменше 25 метрів і впала на дах. Потім просунулася снігом іще з 25 метрів.

«Дивно, але на снігу не було жодних слідів, наче хтось положив її там навмисне. Тільки на місці приземлення є вм\'ятина від даху і валяються відірвані склоочисні щітки», - каже свідок.

До потерпілого виїхали рятувальники МНС. Водія, якому на вигляд 38-45 років, обережно витягли з салону і поклали на ноші. Каретка «швидкої» негайно відвезла його до реанімації.
Як повідомили інспектори ДАІ, в аварію потрапив мешканець Ковеля 43-річний Андрій. Він отримав травми, проте його життя поза небезпекою.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Холмс Показати IP 5 Березня 2010 14:24
шо там ще така зима?
Snap_x Показати IP 5 Березня 2010 17:13
«Дивно, але на снігу не було жодних слідів, наче хтось положив її там навмисне.» - прямо містика якась. Добре що живий.
Вікінг Показати IP 5 Березня 2010 18:49
Сніг помякшив посадку. Загалом Шевроле доволі неуправляємі на швидкості.
Валера Показати IP 5 Березня 2010 23:59
Вікінг, ти певно ніколи не їздив за кермом Москвича)))
Evil Показати IP 6 Березня 2010 12:52
До Snap. Та може вже досить просто тупо цитувати статтю. Від себе щось прокоментувати важко, чи зі словниковим запасом проблеми ?
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 17:35
До Evil. Та ні, повір вистачає. А чому тебе це так цікавить/дратує? Тим більше там не лише цитита...
Evil Показати IP 7 Березня 2010 23:05
До Снап. Не дратує, просто сильно помітно, що ти навіть статей не читаєш. А фраза "прямо містика якась" нагадала мені анекдот про Карабаса Барабаса з його вибуховим "это просто праздник какой-то, бум-бум-бум". Це там, де Мальвіна була згвалтована, а в каміні дотлівали останки Буратіно...
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 23:50
До Evil. Дарма Ти так..., не розумію з чого було зроблено висновок, що я їх не читаю... був коментар не в тему? І якщо це все через рейтинг, як на мене, вибач звісно, але це низько...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus