USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Б’ючи штрафний, Роналду зламав дитині руку. ВІДЕО

24 Липня 2013 16:44
Гравець мадридського «Реала» пробив штрафний і зламав руку дитині. Так, у товариському матчі «Реала» проти англійського «Борнмута» футболіст сильним ударом відправив м'яч на трибуни.

Як з'ясувалося вже після матчу, цим ударом Кріштіану Роналду зламав руку юному вболівальнику, - йдеться на ICTV.

«Я бачив м'яч, який летів прямісінько на мене. Він різко повернув і збирався вдарити просто мені в обличчя, тому я змушений був заблокувати його рукою. Якби я цього не зробив, то залишився б без зубів», - сказав хлопчик.

Мужній хлопець залишився додивлятися матч до кінця, перш ніж його забрали до лікарні, де виявили подвійний перелом зап'ястя.

Однак історія має щасливий кінець. Дізнавшись про інцидент, футболісти «Реала» відправили хлопчикові футболку зі своїми автографами, а представництво «Борнмута» подарувало йому м'яча з автографами своїх футболістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
е Показати IP 25 Липня 2013 09:11
Бабла краще б підкинули, теж мені подарунок, футболка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus