USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через волинську митницю мало не провезли 40 тонн контрабандного м’яса для львів’ян

2 Квітня 2009 09:54
У Волинській області Служба безпеки України затримала контрабандний вантаж м’ясопродуктів, який ввезли до України під виглядом шкіри для технічної обробки. Про це 1 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Дві вантажівки з контрабандним м’ясом уже пройшли митне оформлення на посту «Володимир-Волинський» Ягодинської митниці за  підробленими товаросупровідними документами, у яких вартість ввезеної  продукції було зменшено втричі.
За інформацією сайту Служби безпеки України, співробітники СБУ затримали контрабандистів при виїзді з митниці. У вантажівках замість задекларованої шкіри вони виявили 40 тонн м’яса на суму понад 500 тисяч гривень.
Як з’ясувалося, вантаж призначався одній з фірм Львівської області. М’ясопродукцію вилучили і передали на експертизу. 28 березня цього року за фактом вчинення контрабанди Служба безпеки України порушила кримінальну справу. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus