USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чоловік вистрелив дружині у голову і сам подзвонив у міліцію

15 Березня 2011 11:50
Мешканець Ковеля під час сімейної сварки вистрелив зі стартового пістолета в ділянку голови своїй 62-річній дружині – нині жінку прооперовано, але її стан стабільно тяжкий.
65-річний ковельчанин сам зателефонував до чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області і розповів про те, що зробив. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області
Нині 62-річна жінка перебуває в реанімаційному відділенні центральної райлікарні.
Зі слів начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Миколи Дубія, чоловік і жінка були офіційно розлучені, але проживали разом.
Між собою вони постійно скандалили.
Чоловік розповідає, що стартовий пістолет йому привезли два роки тому з-за кордону. Пізніше він переробив його на бойовий.
Зараз порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus