USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чим небезпечний вуличний фаст-фуд. ВІДЕО

3 Липня 2013 08:30
Українці ласують саморобними біляшами, піцою та шаурмою, незважаючи на ризик отруєнь. Небезпека вже давно знаходиться просто під носом.

Про вплив вуличного фаст-фуду на шлунок і фігуру лікарі говорити не втомлюються, а зараз у спеку просто «волають». Саморобні біляші і піца гріються на сонечку з ранку до вечора. Шаурма загортається без усякого контролю, — йдеться в сюжеті ТСН.

Тим часом в Україні ятки з хот-догами та біляшами розміщені практично усюди. У чергу вишиковуються охочі поласувати шаурмою. Сонце припікає, а пиріжки і піца ризикують підсмажитися вдруге. Продавці саморобної продукції від сонця рятують свою продукцію тим, що просто її пересовують у тінь. Проте документи показати не можуть. Мовляв, забули вдома.

Утім українці охоче купують піцу та пиріжки. Кажуть, що про наслідки подумають завтра. На останні, кажуть медики, часто можна не тільки подивитися. Їх любителі вуличних перекусів ризикують сповна відчути.

Токсикоінфекції уникнуть найщасливіші. Бо їжа лежить без холодильника, а з чого і як готували — невідомо. Навіть на легальних точках із обладнанням не кажуть із чого виготовляють їжу.

Зауважимо, згідно законодавства тепер СЕС не має права здійснювати заходи нагляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 3 Липня 2013 09:24
Всі часи люди їли вуличну їжу. Кому не подобається нехай не купляє. Цю брехню заказують ресторани, хоча і в ресторанах є антисанітарія та просрочені продукти.
Z Показати IP 3 Липня 2013 09:40
От зараз противники "совка" бризкатимуть лютою слиною, але як там не було, а в радянському "общепіті" завжди можна було недорого і більш -менш нормально перекусити,і санітарні умови дотримувались, а зараз лише бари на кожному кроці, де менш, як за двадцять грн., це в кращому випадку, нічого не купиш, а в обід всі їсти хочуть, а лоточки- баночки задовбує тягати з собою кожен день, а зарплати такі, що якщо й по двадцятці в день тратити на обід, то сенсу на роботу ходити ніби й нема, якщо проїзд ще доплюсувати.
лучани до Z Показати IP 3 Липня 2013 10:32
1. заробляй більше 2. менше жери 3. переїзджай до Північної Кореї (теперішній совок)
Z Показати IP 3 Липня 2013 11:23
До Лучани, свої поради-вказівки залиш при собі. Можна подумати ти до фіга заробляєш, це раз, по друге жереш ти, а ти,а я їм. Ти саме було в Північній Кореї і знаєш, як там і що? Може тому, хто сидить вдома біля монітора і холодильника і пофігу, а тим, що працюють і вчаться в обідню перерву поїсти нема де, бо навколо одні забігайлівки з неадекватними цінами, а юрби, в яких гаманці лопаються від грошей, по Луцьку не ходять.
лучани до Z Показати IP 3 Липня 2013 12:35
У нас ринкова економіка і ціни не можуть бути "неадекватними". Кожен підприємець встановлює сам собі ціни і які хоче. А у покупця лишається право купляти чи не купляти, але немає права когось звинувачувати у високих цінах. Відкривай свій бізнес і будеш становлювати адекватні ціни. А покищо заробляй більше...працюй у вихідні або міняй роботу. Зарплата муляра 4000 грн, то ж працювати є де.
Дамус Ностра Показати IP 4 Липня 2013 14:17
Економіка не ринкова, а дика, ціни неадекватні, для порівняння можна взяти ціни за кордом в співвідношенні до їх зарплат і те ж саме у нас. Це на якому підприємстві в Луцьку муляри по чотири тисячі отримують? І навіщо таке життя, коли для того щоб в робочий день можна було дозволити собі десь пообідати, потрібно підробляти ще й у вихідні? Потрібно побільше закладів хоча б таких, як "Брама", а то на проспекті Волі,багато офісних працівників, наплювавши на бари та піцерії на кожному кроці, в обід ходить в їдальню педагогічного коледжу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus