USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Депутат Мороз знову побив людину, той - в хірургії

30 Вересня 2014 10:31
На початку тижня Володимир-Волинський сколихнула надзвичайна новина: нібито депутат міської ради Руслан Мороз знову побив людину. Подейкують, що цього разу під депутатський кулак потрапив колишній начальник податкової інспекції міста Сергій Ситнік, який зараз займається підприємницькою діяльністю.

З неофіційних джерел стало відомо, що Сергій мав необережність позичити гроші у депутата, а коли той прийшов їх забирати, вимагаючи ще й великі відсотки, підприємець не мав змоги повернути велику суму. Тоді нібито послідувало побиття і примус до переоформлення бізнесу підприємця на дружину депутата.

Ситнік змушений був звернутися за допомогою до лікарів, але афішувати подію не хоче, очевидно, через те, що його залякали. Зауважимо, після побиття підприємець опинився у хірургічному відділенні місцевої лікарні.

Нагадаємо, що депутат Руслан Мороз відзначився у березні побиттям Юрія Стемковського, нападом з погрозами на свого колегу по депутатській роботі Сергія Кобу, судом проти активістки Майдану дитини-сироти Ольги Нечитайло.

До міської ради Руслан Мороз потрапив за списком партії «Сильна Україна» під номером два після мера міста Петра Саганюка. І, припускають у місті, така дружня співпраця з міським головою дозволяє депутату постійно без притягнення до відповідальності вчиняти безчинства.

На руку Руслану Морозу і те, що під час громадського обговорення кандидатів на посаду начальника Володимир-Волинського міськвідділу міліції він виступив на підтримку Віталія Здомищука. Саме його, попри громадський спротив, згодом і призначили очолювати міськвідділ міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
ВОНО Показати IP 30 Вересня 2014 10:37
Мороз вже встиг записатись в *Блок Петра Порошенка*? якщо встиг то це люстрація регіонала, а якщо ні то це неортодоксальне вирішення майнових спорів, в любому випадку він *еліта* і йому все можна, Просто він хлопець прямий і не притворяється ,як інші депутати білою овечкою
Микола Показати IP 30 Вересня 2014 11:08
Княже місто таке терпить? Це ганьба! Невже у вас мужиків немає?
ВОНО до Микола Показати IP 30 Вересня 2014 11:24
ти що!!!! на на дворянина руку збираєшся підняти ? за таке згноять в тюрмі
є порох до Микола Показати IP 30 Вересня 2014 21:40
Ніхто не хоче гріх на душу брати...Підприємці міста давно повинні цю мордяку пропустити через смітник , разом з його оточенням в особі мера і князя усія Владіміра та інших бандюганів та їхніх покровителів.Якщо інциндент з останньою бійкою пройде безслідно, то вважайте що Володимир - місто дибілів, контрабандистів і безликих тряпок!!! НА ПАЛЮ БАНДЮГАНА М О РО ЗА !
Машенька до є порох Показати IP 6 Жовтня 2014 11:26
Скажу чесно: те, що робить Морозенко - не достойне поведінки депутата і нормального мужчини, так, звісно, не можна. Невже він думає, що так і буде й надалі... Безбашенний, безшабашний тип... з цим явно треба щось робити! Стосовно "мера й князя усього Владіміра" - думок багато й вони різні, багато йде негативу від його супротивників, зрештою, не буду говорити, що він святий....проте, наразі заміни йому в місті не бачу (на жаль).
дійсно до Микола Показати IP 30 Вересня 2014 23:54
Терпить і буде терпіти до тих пір доки цим місто керуватиме старий комуномафіозій Петро.Все що робиться в місті- з його відома і благословіння.Мета одна- залякати всіх і вся.Страх втратити владу переріс і загальну фобію. Мороз-кримінальна морда, ланцюговий пес мера і охоронець старенького " власника" міста. .Отримавши добро одного вдарити по пиці, валить всіх поголовно відчуваючи безкарність і захист від корумпованої влади і підкопитної їй інквізиції , так званого місцевого суду.Аргументів і доказів не треба.Всі про все наслухались
Анонім Показати IP 30 Вересня 2014 11:17
До психіатра відправити .
лікар до Анонім Показати IP 30 Вересня 2014 21:41
Сказ не лікується...
правда Показати IP 30 Вересня 2014 11:27
перший раз став головою земельноІ комІсІІ порядний громадянин І почалась травля людини мороз порядний а коба не пІшов у армІю бо придумав собІ геморой нечитайло проститутка а дмитрук аферист який купляв голоси от І вся нечесна компанія яка мутить воду у володимирІ
ВОНО до правда Показати IP 30 Вересня 2014 11:30
а Мороз не пішов воювати тому що відморозився інвалідністю ( мікроцефалів в армію не беруть)
ж...па до правда Показати IP 30 Вересня 2014 21:35
Навчися спочатку клавіатурою користуватись.Потім на замовлення будеш с..ати.
про чайковську Показати IP 30 Вересня 2014 11:30
стара проститутка чайка вже давно хоче до влади але ми ІІ не пропустимо І хай не травить людей бо отримае на горІхи
юзік Показати IP 30 Вересня 2014 11:39
Який гарний депутат Мороз - побільше таких треба ....
З княжого Показати IP 30 Вересня 2014 11:40
О, Гінайло активізувався. А знаєте як цей піп солдатів зустрічає? Горілку ящиками хлопцям роздає!
прихожанин до З княжого Показати IP 30 Вересня 2014 21:34
Сатана в ризах , а не піп. На що дивиться Михаїл і вище духовенство УПЦ КП
Лєна Показати IP 30 Вересня 2014 11:41
Ситник дуже порядна людина, чесний підприємець у нього працює один і той самий колектив уже багато років. Видно змушений був позичити кошти, але трохи не подумав.
кримінал Показати IP 30 Вересня 2014 11:47
невже в княжому Володимирі нема кому цьому жидярі молотка в голову засадити? Іншим нуворишам буде наука.
мдруг Показати IP 30 Вересня 2014 11:49
Для Володимира мороз нормальний двіж в натурі
дармоїд Показати IP 30 Вересня 2014 11:51
Їх всіх треба знищувати щоб не заважали жити нормальним людям. А тому голосуємо за хлопаків зАТО
Кінолог до дармоїд Показати IP 30 Вересня 2014 21:46
Собак шкода, гопніків 90-х ні !!! Просто умертвляти, ради спокою тисяч нормальних людей
боец до дармоеда Показати IP 30 Вересня 2014 12:01
він шось шарить в політиці?
DJYJ до боец до дармоеда Показати IP 30 Вересня 2014 13:00
він шарить по кишенях
Волинянин Показати IP 30 Вересня 2014 16:31
Мороз вже наслуху по всій області своїми бандитськими замашками. Правохороні органи мовчать.Люстратори запитайте чому?
люстратор до Волинянин Показати IP 30 Вересня 2014 21:32
У Володимирі головного " мєнта" призначив мороз. Ну як вам ???
1982 Показати IP 30 Вересня 2014 21:44
З такою мордякою цей відМОРОЗОК заслуговує так на років 15 без суда і слідства.Які правоохоронні органи у Володимирі ??? Кругова порука, корупція, окозамилювання, брехня....Одним словом - Князівство!!!
думка Показати IP 30 Вересня 2014 23:47
Такого б....ства як у Володимирі немає в жодному місті і селі. Подумайте де корінь зла. Може пора вже вам владу міняти, володимирчани ?! Чи поки папу в мавзолей не покладете, іншог не оберете?
Cвідок Показати IP 1 Жовтня 2014 00:15
.... агвов... ПАНОВЕ, а можна подумати, що колишній начальник податкової інспекції міста Сергій Ситнік біла овечка і свого часу був чесним.... Та саме слово ПОДАТКОВА ІНСПЕКЦІЯ -- в сучасних українських реаліях ототожнюється із корупцією... і цей брав -- будьте певні... Звісно, те, що побив це погано, але ж він побив таке саме лайно, як і активісти побили в ОДЕСІ (це я про Шуфрича).... Зрештою, цей Сергій Ситнік такий самий нікчема і корупціонер, як і цей Мороз... Одним словом, коли лайно кривдить собі подібне лайно - це, як на мене, нормально... Навіть похвально... Одне прикро, що ці покидькі досі при посаді і високих чинах..... Але, ШАНОВНІ, і революція гідності ще не скінчилася..... будьте усі пильними і товчіть писки МОЖНОВЛАДЦЯМ.... Слава Україні)
Люда до Cвідок Показати IP 2 Жовтня 2014 13:46
Це правду ви написали. Ситнік таке саме г*мно! І ні в якій він реанімації не був, просто хотів піар зробити. Міліція порушила кримінальну справу по легким тілесним. Я не захищаю мороза, але і цього не жалію. Просто треба тримати слово і віддавати вчасно позичені кошти.
правда Показати IP 4 Жовтня 2014 20:28
Мороз ніколи не відзначався своєю порядністю, він деспот і тиран, як у себе в хаті так і в місті. Вернулись 90 роки? Якщо суспільство Володимира таке пропустить, то грош ціна ВАМ. Ситник-господар, він є порядною людиною і багато років будує свій бізнес
справедливість Показати IP 4 Жовтня 2014 22:48
Обох відправити в АТО
Інкогніто Показати IP 5 Жовтня 2014 19:38
Блін, дивно чути, що в твоєму маленькому місті, таке відбувається. Я думав, що такі розборки тільки у великих містах. Наш Володимир не відстає.
запитання Показати IP 5 Жовтня 2014 19:52
Хто привів м о р о з а до міськради, очолюючи список " сильної України" ? Саганюк. Якщо мороз неадекватний, то вся відповідальність за його вчинки лягає на Петра - кришувальника цього нелюда і бидляка...Невже на старість сивий чоловік немає чим думати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus