USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Депутат хуліганив у луцькому барі

15 Серпня 2010 08:48
В одному із розважальних закладів міста бешкетував депутат Луцької міськради із фракції БЮТ Вадим Вітинський.

Про це 14 серпня повідомив ВІП з посиланням не інформацію телекомпанії «Аверс».

Як інформує телеканал, Вітинський поводився по-хамськи: грубіянив персоналу закладу. Охорона буцімто ввічливо попросила поважного клієнта покинути приміщення. Коли ж він почав опиратися, на допомогу покликали правоохоронців.

Депутата вивели силою. Перед цим він встиг дати стусана одному з охоронців.

Порушника порядку відвезли до міськвідділу, де він мав трохи часу подумати над учинком. Матеріали справи передано до прокуратури.
Депутата обвинувачують за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: 173-ою (дрібне хуліганство) та 185-ою (непокора міліції).

За інформацією «ВН» інцидент трапився тиждень тому у пивному клубі «Майдан».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
ЛітРедактор Показати IP 15 Серпня 2010 10:39
От цікаво, якби депутат був від ПаРег, то теж так би докладно писали ім'я й прізвище???))
Man Показати IP 15 Серпня 2010 11:26
Та гнати таких мудаків в шию! Ким себе возомнив клоун?
Всезнайко Показати IP 15 Серпня 2010 17:45
З нього колись рекетир був кращий ніж БЮТовець...
приШИБЕНИК Показати IP 15 Серпня 2010 18:52
Затримати Вітинського - відразу "знайшлися " правоохоронці !!!! А якщо в дворі будинку серед білого дня пянички обзивають мешканців будинку, п'ютиь на дитячих майданчиках, висловлюються нецензурно або взагалі погрожують фізичною розправою і боїшся вийти серед білого дня в двір будинку, то правоохоронців тоді в місті немає!!! У можновладців перд виборами "очко жим-жим" , боїтеся . що Вітинський піде у мери і вигрє вибори ????? Тоді Павловичу, Федоровичу, Леонідовичу , Івановичу і іже повзаючим прийде п....... !!!! Вперед Вітинський, народ з ТОБОЮ !!!! "Клікні" в інтернеті - і посада МІСЬКОГО ГОЛОВИ Твоя !!!!
Тигрбля Показати IP 15 Серпня 2010 19:00
В наших закладах не нагрубіянити неможливо - сидиш за столиком, а "воно" прихидить і брудною смердючою ганчіркою починає протирати столик і схопивши брудними руками чашку з недопитою кавою та кинувши в чашку брудну ганчірку запитує "А ви ще будуте пити каву???" Звичайно, "уже - НІ!!!" В хамському закладі Вітинський вів себе по-хамськи!!!! Ха-ха-ха.......
SysR Показати IP 15 Серпня 2010 19:23
А, може, варто почати з себе, щоб до вас по хамськи не відносилися.
Іван Показати IP 16 Серпня 2010 09:57
Якщо вже Вітинський зірвався, то я можу уявити як його допекли.
VSC Показати IP 16 Серпня 2010 10:32
Вадик жжет. Молодца.
Тут Показати IP 16 Серпня 2010 11:14
Щось не скидається він на дебошира-рекетира.
Олександр Показати IP 16 Серпня 2010 11:19
Хто жжот - то це приШИБЕНИК. Я мало під стіл од сміху не сповз, прочитавши його комент. А Тигрбля ніби щойно зі Східної України чи зі Львова приїхав: і там і там так по-хамськи справді поводяться, в Луцьку аж такого вже немає - чи я помиляюсь?
Олесь. Показати IP 16 Серпня 2010 12:08
Почитав коменти - посміявся... Вітинський - великомученик!!! Це як Януковіч, що, зараз виявляється, сидів по політичним мотивам, а не за гопнічество!!! :-) :-) :-) Люди! Відділяйте мухи від котлети! Вітинський такий же ж БЮТ-івець, як ті "тушки", що бігають з партії до партії в Раді! Він такий же ж політик, як і більшість наших депутатів. Його "потолок" - це тренерство по дзюдо і не треба йому було лізти вгору, бо він зараз і сам, мабуть, повірив, що його туди народ вибрав! А що "закрили" його - то правильно зробили, бо це далеко не перший випадок, оскільки він останнім часом дуже часто став розпускати руки. Тепер трошкі охолоне і подумає, якщо залишилось в голові чим, перед тим, як своїх працівників в таксопарку лупцювати.
для Тигрбля Показати IP 16 Серпня 2010 15:31
Тигрбля-ти просто красавчик, гарна оцінка роботі того ресторану де був поважний депутат. Ти мабуть як і я, ходишь у РОУЗ на каву, а Вітинському мабуть дороговато.
Олесь. Показати IP 16 Серпня 2010 16:05
З особи Вітинського плавно перейшли на "Майдан"... Да яка йому різниця, де робити рейвах - в "Майдані, чі в "Роузі"? Мова йде про те, що колись Вітинський був нормальним спортсменом і тренером і нехай би собі ним був! Алеж ні... Захотілося бути великим цабе!!! І що ми маємо сьгодні? Зажравшогося нуворіша без копійчини в кішені, з боргами на всі боки, с гонором начебто аристократа, а з поведінкою дешевого гопніка. ПриШИБЕНИК пише, що "Вперед Вітинський, народ з ТОБОЮ !!!! "Клікні" в інтернеті - і посада МІСЬКОГО ГОЛОВИ Твоя !!!!" Не смішіть народ, пане! Гірше за Шибу може бути тільки Вітинський! Маю надію, що двічі підряд наш народ таким дурноватим не буде.
))) Показати IP 16 Серпня 2010 16:58
картинка - фантастична! щось депутани наші з Бахусои не в ладах останнім часом )))
Саша Б. Показати IP 16 Серпня 2010 21:56
Что можно сказать с выше прочитанного?!.. Уважаемые!!! В.Ю. – человек с большой буквы, который воспитал не одно поколение детей и взрослых, и продолжает это успешно делать – несмотря на занятость основной работой, не жалея на это ни сил, ни времени ни денег. Я думаю, не каждый знает, сколько надо денежных средств, чтобы подготовить одного спортсмена?! А у него их ДЕСЯТКИ!!! Их всех надо накормить, одеть, отправить на соревнования и т.д… Прежде чем что-то писать – подумайте, ежедневно в городе 1000 драк!!!! ИНТЕРЕСНО... почему именно эта стала настолько публичной??? СМЕШНО даже как-то!.. А В.Ю. можно только посочувствовать, кто же его окружает:(((…. P.S. Как у А.Екзюпери "САМОГО ГЛАВНОГО, ГЛАЗАМ НЕ ВИДНО. ЗОРКО ОДНО ЛИШЬ – СЕРЦЕ"
Олесь до Саша Б. Показати IP 17 Серпня 2010 08:52
Какой возвышенный слог!!! И Антуана де Сент-Экзюпери вспомнили... Не нужно жить вчерашним днём. Живите сегодня. А сегодня мы имеем пьяную драку в баре и сопротивление милиции. Хороший тренер Вадим Юлианович? Вот пусть бы и занимался спортом, а не лез в болото политики. Может и остался бы уважаемым человеком, а не превращался в посмешище. То, что в городе ежедневно... Ну не тысяча, а сотня драк - нехорошо и тут не поспоришь, а то, что одну из драк затеял депутат горсовета - позорище и не добавляет уважения к депутату, а лишь вызывает недоумение с привкусом брезгливости : "Как такие люди могут решать судьбу города?"
VGP до Саша Б. Показати IP 11 Листопада 2010 12:43
Вас часом не Илья Мирецкий зовут?)))))))
Регионал Показати IP 16 Серпня 2010 22:20
Что то Тюгрюля совсем с кадрами и союзниками облажалась то Козюра нажрался то Витинский на женщчин руку поднял то Москвич на взятке... перед этим Шиба то от Бюта, то от Балоги то снова от бюта а теперь прокатили...
Регионал- Олесю Показати IP 17 Серпня 2010 12:24
Согласен с вами полностью, только я такому тренеру своих детей и внуков не доверю-- кого он из них воспитает? Лет пять а может больше в Луцких газетах были фото Витинского с пятью детьми, как его семь-я относится к пяному отцу бьющему по лицу женщин в ресторане... да и побитого "мента" наверняка есть дети... я думаю шалости подростков можно и нужно прощать а вот бандитизм пятидесятилетнего облеченного властью подонка надо наказывать!!!
Сергій С. Показати IP 31 Серпня 2010 14:34
Що ви знаєте про людину,що поливаєте його брудом?Я В.Ю. знаю більше 27 років,це мій тренер в минулому,наставник по життю.Він виховав в мені мужність,силу характеру.Як тяжко не було в спорті,він завжди найде те слово потрібне,що ти через не можу,досягаєш своєї мети.Це надзвичайна людина!!!Як би більше таких людей було,то і жилося набагато краще.Я дякую долі що знаю таку людину. А це все брудні,політичні технології перед виборами не більше.Мені дуже шкода тих людей хто організував це.У всас же є діти,подумайте в якому місті їм прийдеться жити і як жити. А В.Ю. я побажаю не упускати голову,а бути завжди тим і іти вперед,як вчив він не одне покоління дітей.
Володимир Показати IP 8 Вересня 2010 08:59
Я бачив на власні очі це все дійство. Люди які тут так охоче захищають Вітинського значить про цей випадок зовсім нічого не знають. Я сам бачив як депутат "роздавав" міліціянту з Майдану. І дівчину, яка сиділа біля входу в Майдан прикривши обличчя і плакала. Для Саша Б. Кожний поважаючий себе спортсмен, по-перше не буде скільки пити (а випив депутат судячи із його поведінки не мало), по-друге як чоловік ніколи не вдарить жінку, а по-третє в кожного спортсмена має бути відчуття поваги до оточуючих людей, якщо так можна виразитись - "спортивна вихованість"!
1 Показати IP 9 Вересня 2010 16:24
Карче вся драка была изза кози по имени Таня которая начала колбасится(мол меня ударили) ее толкнули за то что она материлась и не давала прохода,из туалета,а Дред (товиш який бив) вообще говно,бил свою девушку,и саим работает в москве(так что еще не известно кто москаль)и кстати дред порвал свою рубашку сам себе,а когда приехали менты сказал что ему порвал витинский.... Из дреда актер как из меня английская королева!!!
Макар Показати IP 13 Вересня 2010 13:23
До чого він дожився цей заклятий москаль! Вже навіть на сесії луцьради читає звернення на російській мові! Таких заклятих москалів треба гнати в шию з нашої землі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus