USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дожилися – сало до України уже контрабандою ввозять

1 Квітня 2009 16:33
Учора, 31 березня, на Волині затримали чоловіка, який віз із Польщі 220 кілограмів «українського наркотику» – сала. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Держприкордонслужби, 57-річний житель міста Ковель на двигуні «Москвича» провозив контрабанду. Мандрівник повертався додому через пункт пропуску «Ягодин».
Під час перевірки його машини прикордонно-митна оглядова група знайшла сало, яке було заховане під капотом та в запасному колесі машини.
«Український наркотик» у порушника вилучили, а разом з ним і автомобіль. Зважаючи на те, що «Москвичу» в цьому році виповниться 30 років, загальна вартість оцінки конфіскату становить лише 9,3 тисячі гривень.
Значно більше втратив інший автомобіліст, який спокусився польськими м’ясопродуктами. 19-річний житель Львова повертався додому мікроавтобусом «Хюндай».
Під днищем транспортного засобу співробітники пункту пропуску «Шегині» виявили приварений металевий ящик. У ньому та в бокових порожнинах салону оглядова група знайшла майже 220 кілограмів копчених ший, 80 кілограмів шпондеру та майже 60 кілограмів сальцесону.
У цього порушника теж вилучили контрабандний вантаж та транспортний засіб. Експерти оцінили конфіскат у майже 54 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 1 Квітня 2009 17:06
[Вирізано - цензура] влада довела народ до того. Дешевше з Польщі сала закупити чим у нас - у країні традиції салоїдів. Позор тай годі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus