USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Другий загиблий в авіакатастрофі - теж пілот. ПОДРОБИЦІ

26 Березня 2015 17:50
Другий загиблий в авіакатастрофі на Волині, очевидно, - теж пілот. Окрім того, експерти говорять про якусь серйозну технічну несправність літака – у протилежному випадку не було би спроби виконати такий складний маневр.

Так, в Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈" припускають, що другий загиблий – також пілот. Бо відповідно до штатного екіпажу в Ан-2 має бути, власне, 2 "водії".

Нагадаємо,Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що катастрофа сталася близько 00:30 у четвер, 26 березня. Літак Ан-2 упав на дорогу та паркан однієї із садиб на вулиці Перемоги в селі Промінь. При цьому він пошкодив дах будинку і лінії електропередач, тому в селі наразі перебої із електропостачанням.

Один із загиблих – пілот. Особу другого встановлюватиме експертна група.

Рятувальники прокоментували падіння літака під Луцьком. Вони кажуть, ліквідовувати пожежу, яка виникла на місці трагедії, виїжджали майже всі місцеві підрозділи ДСНС.

Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈" стежить за перебігом розслідування. Очевидці стверджують: літак злетів із імпровізованої злітної смуги, яка знаходиться поблизу місця аварії на полі. У повітрі пілот розвернув машину та намагався сісти проти злітного руху, однак літак почав втрачати висоту і впав.

Авіалюбителі коментують: подібний маневр з розворотом на 180 градусів одразу після зльоту і посадкою з курсом, протилежним зльотному, зазвичай виконується в разі відмови або пожежі двигуна, або іншої серйозної технічної несправності, коли часу на роздуми і на традиційний посадочний маневр «коробочки 2х180» немає.

Нагадаємо, що схожий випадок випадок на Волині вже мав місце 10-го жовтня 2013 року. Тоді аналогічний літак, який перевозив контрабандні цигарки з Білорусі, розбився при заході на посадку на аеродром поблизу села Скулин Ковельського району. Обидва пілоти загинули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
пілот Показати IP 26 Березня 2015 20:44
За інструкцією і у Союзі так - два пілоти! Але в Україні вже давно порушуються ВСІ правила і інструкції і скоріш за все другим був провідник, або відповідальний за доставку вантажу, а АН-2 може і одна людина пілотувати і не треба бути в Організації "ОВАЛ✈" щоб це знати!:)
Обвал до пілот Показати IP 26 Березня 2015 21:05
Згідний.Де ж зараз взяти тих пілотів.Останні на Грушевського в дворі в доміно грають.А уявіть скільки коштує утримання двох одиниць!Другий був рішуном-проводником з баблом.
Організація "ОВАЛ✈" до пілот Показати IP 27 Березня 2015 01:07
Можливо і не треба бути в нас в Організації, щоб знати, що Ан-2 може пілотувати 1 пілот, але точно не треба бути професійним пілотом, щоб знати, що слова "провідник" в авіації нема, є слово "штурман". ;) І досить часто функції штурмана виконує саме правак, кажучи людською мовою - другий пілот. Політ здійснювався вночі, тому допомога штурмана в польоті дуже не завадила б. Але не допомогло, як бачите. :(
ЯК-40 до Організація "ОВАЛ✈" Показати IP 27 Березня 2015 07:09
А от поки ви не пояснили ніхто і не знав!:) Який нах... штурман - решалово!!! Термінологія у вас правильна але не для таких польотів :)
Згідний до ЯК-40 Показати IP 27 Березня 2015 07:17
А може це був стрєлок-радіст?
АН-2 Показати IP 26 Березня 2015 23:05
"про якусь серйозну технічну несправність літака" - всього лише трагічний фінал. В авіації це звучить як результат роботи СИСТЕМИ. І Система вже намагається записати провідника в пілоти?
водій з Луцька Показати IP 26 Березня 2015 23:19
яка блін нафіг різниця хто літав, головне чому літав!!!! Як і в 2013 році організаторів так і не покарали. Так і зараз буде. Не даремно ж наших міліціянтів "мусорами " обзивають. Шушваль яка тільки те й може що дрібних злодюжок садити, а як тільки великі гроші на горизонті з"являться відразу все вирішується. Не буде в нашій країні порядку.... НІКОЛИ......
до водія до водій з Луцька Показати IP 26 Березня 2015 23:48
ти коли останій раз кпк україни читав?????????всі справи розслідує процесуальний керівник а простіше прокурор а міліція як цапи відбивайли!незнаєш законів то непиши різну маячню...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus