USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

ДТП на Набережній у Луцьку: постраждав пішохід

13 Січня 2017 11:01
Водій мікроавтобуса не помітив пішохода на пішохідному переході.

Аварія трапилась 13 січня на кільці Шевченка-Набережна о 9:30.

За словами водія мікроавтобуса Mercedes, він рухався на кільце зі сторони вулиці Ковельської, пригальмувавши, пропустив усіх пішоходів і вже рушив, коли під колеса втрапив чоловік.

"Я його не побачив. Уже всі люди пройшли, а він як з-під землі вискочив", - виправдовується водій.

Чоловік отримав незначні забої, наразі його оглядають медики на предмет інших травм. На місці події працюють поліцейські, які переконливо просять громадян бути обережними.

"Хуртовина, заметіль - видимість ускладнена. Просимо водіїв та пішоходів бути максимально уважними!" - закликають поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Иван Показати IP 13 Січня 2017 11:26
Иногда и пешеходам нужно переходить дорогу, убедившись в своей безопасности, что нет транспорта, не разговаривать по мобилке , наушники иногда вынимать из ушей, "не зарываться" в капюшон, не бежать чз переход. На том свете всё равно: был ли пешеход прав или бал не прав
Юлія до Иван Показати IP 13 Січня 2017 14:02
Не інколи, а завжди. В таку пору кидатися на перехід - це самогубство.
Анонім Показати IP 13 Січня 2017 12:35
Не іноді а завжди, про це в ПДР чітко написано. Поки не буде штрафів для пішоходів як для водіїв мінімум 250 грн. буде такий бардак. Мало хто з пішоходів розуміє що машина миттєво не зупиниться, тим більше зимою, або в дощ.
Орхідея до Анонім Показати IP 13 Січня 2017 15:48
Шановним панам поліцаям дійсно треба звернути увагу на пішоходів. Проводити бесіди, штрафувати, а то вся увага на водіїв. Багато пішоходів не знають правил дорожнього руху. Повилазьте вже нарешті зі своїм машин і займіться вашими прямими професійними обовязками.
Бо Показати IP 13 Січня 2017 12:40
там небезпечний неврегульований перехід. Краще б той світлофор, який вліпили біля Нашого Краю і інфекційної лікарні, де він тільки всім заважає і створює затори, поставили на цьому переході на кільці Шевчекка-Набережна, адже через цей перехід постійно йдуть діти в першу, третю та спортивну школи, а рух там ой який інтенсивний ще й чотири смуги руху, часто ризик, що із-за машини, яка зупинилась виїде те, кому правила не писані.
Порішав Показати IP 13 Січня 2017 17:14
А шо там про пяненького Стоєва за кермом чути? Закрили справу тишком-нишком?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus