USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП за участю маршрутки біля Старого ринку: двоє постраждалих, один – в лікарні

9 Лютого 2021 09:28
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 8 лютого в Луцьку на вулиці Глушець, постраждало двоє людей.

Автопригода сталась близько 17 години біля Старого ринку. Зіткнулися маршрутка «Луцьк-Вишнів» і Hyundai.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», в аварії постраждало 2 осіб.

Після надання медичної допомоги на місці 52-річного чоловіка з травмою зап’ястя відпустили додому. Іншого постраждалого госпіталізували в міську клінічну лікарню, 43-річний чоловік отримав травму голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пилип Орлик Показати IP 9 Лютого 2021 09:54
Ладно у маршрутчиків така доля, вони вийшли у рейс, їм треба людей розвозити. Але, я не розумію і ніколи не зрозумію цих впертих водіїв легкових автомобілів. Погодні умови складні, якщо не сказати - тяжкі, до 30-40 см снігу випало, дороги комунальні служби чистять погано, - для яких же цілей кудись та легковушка їде. Яка необхідність їхати нерозчищеними дорогами по Волині, по м. Луцьку при таких поганих погодний умовах. Понакупляли за кордоном по 100 доларів США собі іграшки, скоро за хлібом до магазину 50 метрів буде один з другим їхати на авто, розучилися пішки наші пани ходити. Почекай тих два, три дні, а поки один з другим пройдись пішки чи пересядь на маршрутку, потроху сніг комунальщики розгребуть на дорогах, тоді будеш їхати за хлібом чи йогуртом до супермаркету.
Велике будівництво Показати IP 9 Лютого 2021 11:01
АВТОДОРИ за останню добу поклали велИкий БОЛТ на розчищення доріг!!
ага до Велике будівництво Показати IP 9 Лютого 2021 12:59
ЗеБолт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus