USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДТП на Волині: батько із малою дитиною - у лікарні.ФОТО.ОНОВЛЕНО

11 Червня 2013 10:27
Внаслідок аварії на дорозі Київ-Ковель-Ягодин о 20:40 трапилась дорожньо-транспортна пригода із постраждалими, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.

З’ясувалося, що 42-річний ковельчанин, який у 2011 році звільнений із органів внутрішніх справ України, перебуваючи за кермом автомобіля «Опель-Омега», виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2101».


За кермом легковика перебував 37-річний мешканець Ківерцівського району. Окрім того, у салоні машини був його трирічний син.


Внаслідок ДТП батько із сином отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в травматологічне відділення центральної районної лікарні.


Відомості про даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватець ДТП затриманий, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, і перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання ковельського міськвідділу міліції.


Триває досудове слідство, під час якого будуть встановлені всі обставини й причини автопригоди.

«Водій автомобіля «Опель» перебував у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушив Правила дорожнього руху, як наслідок – трирічний хлопчик у важкому стані перебуває в лікарні», – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. Він додав: «Якщо водій сідає за кермо, будучи напідпитку, немає значення, де він служив чи працював: повинен сповна відповісти за скоєне. Запевняю: слідство буде об’єктивним, тож у найкоротші терміни справу скерують до суду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Патріот Показати IP 11 Червня 2013 14:30
Задрали вже ті мусора-безпредєльщики !!! Немає на них управи !!!
Свобода Показати IP 11 Червня 2013 14:32
А ми прослідкуємо за об"єктивністю слідства!!!!!
Жах Показати IP 11 Червня 2013 14:36
Та відкупиться він однозначно. Ще ніхто з органів не відповідав за скоєне згідно чинного законодавства!!!!!!
Мешканка Показати IP 13 Червня 2013 09:13
А чого не має таких коментарів як за ту пані з МРЕВ???? А тут дитина чоловік в аварії! Пишіть пишіть
Луцьк Показати IP 13 Червня 2013 09:47
Після слідства "чесний" суд винесе вирок : ВИНУВАТА ТРИРІЧНА ДИТИНА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus