USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП на Волині: четверо людей - травмовані

18 Червня 2013 12:42
Четверо осіб травмувалися внаслідок дорожньо-транспортних пригод, що трапилися на Волині останніми днями.

Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Так, ДТП трапилася о 19 годині на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Держкордон. Двадцятирічний водій, керуючи автомобілем «Volkswagen Transporter», виїжджав з другорядної дороги та зіткнувся з автомобілем «Audi A6», за кермом якого перебував 27-річний лучанин.

У результаті автопригоди обоє водіїв із тілесними ушкодженнями доставили до приймального відділення Ковельської ЦРЛ, згодом одного з них відпустили додому.

Наступного дня 28-річний водій, керуючи мотоциклом «Xgj аоеn 150», не впорався із керуванням і перекинувся. У результаті чоловік отримав тілесні ушкодження. Його доставили у приймальне відділення Камінь-Каширської ЦРЛ.

Окрім цього, о 17 годині на автодорозі Р-14 Луцьк – Маневичі – Любешів – КПП «Дольськ» 28-річний водій, керуючи мопедом «Sabur», виїжджав із прилеглої території на автодорогу Р-14 і зіткнувся з автомобілем марки «Daewoo Lanos», за кермом якого знаходився 54-річний мешканець Рівненської області, який рухався по головній дорозі.

Водія мопеда з отриманими травмами доставили у приймальне відділення Маневицької ЦРЛ.

Працівники ДАІ закликають: Шановні водії! Чітко і неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Пам’ятайте: ваше здоров’я, а подекуди і життя залежить від вас!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus