USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Луцьку: збили 3-річну дівчинку та її бабусю

13 Травня 2013 14:33
3-річну дівчинку та 57-річну жінку збили на вулиці Рівненській у Луцьку, - про це інформують у СЗГ УМВС в області.

Із чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в Луцьку на вулиці Рівненська – Козакова збили пішоходів.

47-річний водій, керуючи мотоциклом «Днепр-11» по вулиці Рівненській, допустив наїзд на 3-річну дівчинку та її 57-річну бабусю. Внаслідок автопригоди обидві отримали тілесні ушкодження. Дитина була госпіталізована у відділення ортопедії, а жінку після огляду лікарями відпустили додому.

Окрім того, о 10 годині в чергову частину Шацького РВ УМВС по телефону від фельдшера швидкої допомоги Шацької ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що до них із тілесними ушкодженнями доставили 44-річного чоловіка з травмами, отриманими внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Встановили, що 32-річний водій, мешканець Старовижівського району, керуючи автомобілем Renault Kangoo в селищі Шацьк по вулиці Незалежності при виконанні маневру обгону допустив зіткнення з мотоциклом «ІЖ-Ю-5» під керуванням травмованого, який заїжджав у власне подвір’я. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в Любомльську ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько Показати IP 13 Травня 2013 21:35
всіх хто бачив позвоніть +380993495030

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus