USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двох наркоділків на Волині засудили до 8 років тюрми

4 Липня 2011 14:16
Набув чинності вирок Любомльського районного суду Волинської області за кримінальною справою стосовно громадянина Литовської Республіки та 31-річного українця, які намагалися налагодити канал ввезення в Україну особливо небезпечних психотропних речовин.

Про це повідомили 4 липня у прес-центрі СБ України.

Нагадаємо, у березні 2010 року на митному посту «Ягодин» співробітники СБУ спільно з митниками та прикордонниками затримали громадянина Литви, який контрабандним шляхом перемістив до України близько трьох кілограмів метамфетаміну.

Під час огляду його легкового автомобіля, в паливному баку виявлено сім полімерних пляшок, в яких перевозився наркотик.

У результаті проведених слідчих та оперативно-розшукових заходів співробітники СБУ затримали і замовника цієї партії метамфетаміну.

За оцінками фахівців, вартість забороненого препарату на «чорному ринку» склала 40 тисяч євро.

Слідчими УСБУ у Волинській області було порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів) та ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вироком суду обох наркоділків засуджено до восьми років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus