USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Епопея» напідпитку привела за ґрати

5 Червня 2013 12:06
До шести років позбавлення волі засудили 34-річного уродженця Київщини, який зумів «відзначитися» в Луцьку. За одну ніч він, будучи напідпитку, примудрився скоїти одразу цілу низку злочинів.

Такий вирок виніс Луцький міськрайонний суд.

Суд визнав чоловіка винним одразу за п’ятьма статтями Кримінального кодексу і дійшов висновку, що його виправлення і перевиховання неможливе без ізоляції від суспільства.

Отож, уродженцю Київщини «впаяли» шестирічний термін ув’язнення, хоча вирок суду можна оскаржити в апеляційному порядку.

Нагадаємо, «Волинські новини» уже повідомляли про «епопею» розбишаки. Заступник прокурора Луцька Василь Корнесюк тоді розповів, що 19 травня 2012 року приблизно о 20.20 чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поцупив із приміщення майстерні в районі луцького РАЦСу велосипед «Вервол» вартістю 3 тисячі гривень, на якому він дістався до гіпермаркету «Там-Там».

Потім, вже приблизно о 21.00, зловмисник поцупив речі із квартири у будинку, розташованому неподалік торговельного закладу. Він зайшов до помешкання, яке було незамкнутим: двоє дорослих мешканців квартири були вдома, якраз вечеряли. Зловмисник викрав із коридору сумку, де були гроші, ключі від автівки, документи, а також хліб. Після цього чолов’яга подався геть. Незабаром постраждалі згадали про хліб, вийшли до коридору і побачили, що поцупили речі. Вони вибігли надвір і почали питати людей, що були у дворі будинку, чи не бачили людину із їхньою сумкою.

Ще через деякий час ті ж свідки попередили обікрадених, що у дворі будинку ходить якийсь чоловік із сумкою та «пікає» сигналізацією, шукаючи автівку. Коли ж зловмисника спробували спіймати, він полишив велосипед, викинув сумку, де були і його документи, та втік. Приблизно о 02.00 уродженець Київщини поцупив ще й автівку.

Через півтори години до машини він затягнув дівчину, яку хотів пограбувати. Зловмисник відвіз її до безлюдного місця та почав вимагати гроші та золото, відібравши сумочку за сто гривень. Жертва нетверезого «вимагача» вдала, що їй зле, та попросила відвезти її до цілодобового магазину. Чоловік так і зробив. Але там дівчина втекла до таксистів, які передали рацією орієнтування на зловмисника.

Невдовзі після цього чоловіка затримали працівники міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus