USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хотіла уваги – імітувала злочин

13 Червня 2013 10:25
У розпачі від сімейних негараздів та задля привернення уваги мешканка Волині інсценізувала розбійний напад на себе.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду.
Обвинувачена зізналася в суді, що мешкала в Любомлі з чоловіком та його батьками. З ними у неї склалися напружені стосунки, час від часу виникали конфлікти. Тож у розпачі, аби привернути увагу до себе, жінка вирішила інсценізувати розбійний напад.

У березні цьогоріч вона порозкидала по хаті речі та зателефонувала до чоловікового брата. Йому сказала про «напад». Чоловік викликав міліцію. На місце ймовірного злочину прибула слідчо-оперативна група. Міліціонерам фантазерка наплела, що до будинку увірвалися троє у спортивних костюмах і масках. Погрозами розправи вони мовляв змусили жінку віддати 10 тисяч гривень.

Невдовзі в міліції після наполегливих пошуків зрозуміли, що ніякої банди грабіжників просто не існувало.

У суді жінка визнала вину у завідомо неправдивому повідомленні про злочин та брехливих показах. За це Феміда зобов’язала волинянку сплатити штраф – 2000 гривень.

Вирок суду першої інстанції може бути оскаржений в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 13 Червня 2013 10:59
..Не отличается не умом,не сообразительностю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus