USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто вбив військового і самооборонця в Криму. ВЕРСІЇ

19 Березня 2014 09:17
У проросійському Міністерстві внутрішніх справ Криму заявляють, що в Сімферополі 18 березня стріляли провокатори – і по військовослужбовцях, і по "бійцях самооборони Криму", - пише Українська правда.

Як відомо, керівник медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов повідомляв, що під час штурму українського фотограмметричного центру в/ч А-3674 у Сімферополі російський снайпер убив українського військовослужбовця, ще одного поранив.

МВС Криму, відмінне від українського МВС у Криму, заявило:

"Загинули дві людини – боєць самооборони й військовослужбовець військової частини, а також дві людини – представник самооборони й військовослужбовець військової частини, отримали поранення в результаті пострілів, зроблених невідомими неподалік від військової частини в районі вулиці Кубанської в Сімферополі".

"Згідно з попередніми даними постріли були зроблені з одного місця у двох напрямках. Невідомий стріляв із вікна недобудованого будинку, розташованого в безпосередній близькості від військової частини, по представниках самооборони, які перевіряли сигнал про присутність озброєних людей у зазначеній недобудові, і убік української військової частини, розташованої поруч", - говориться в повідомленні.

Згідно ж з даними так званої "кримської міліції", "представники самооборони" отримали інформацію про перебування в частково заселеному будинку в районі вулиці Кубанської групи озброєних людей – і "при проведенні перевірки даної інформації по бійцях самооборони і був відкритий вогонь із, імовірно, снайперської гвинтівки".

"Подібну тактику застосовували під час масових заворушень на Майдані у Києві, коли одночасно обстрілювали як міліціонерів, так і мітингувальників. Не виключено, що ця провокація була спланованою, з метою дестабілізації обстановки в місті в день, коли був підписаний договір про возз'єднання Криму з Росією", - заявляє проросійське МВС Криму.

Своєю чергою, сайт Lifenews.ru пише: "Згідно з непідтвердженим даними, стрілець був затриманий – ним виявився 17-річний підліток".

Видання також наводить слова нібито очевидця "нападу провокаторів на загін самооборони в Криму": "Стояли хлопці з самооборони, охороняли медчастину. Вони були беззбройні. У якийсь момент пролунали постріли. Одного з хлопців поранили в ногу. Коли до нього підійшов товариш, щоб відтягнути, йому поцілили прямо в печінку. Він загинув на місці".

Lifenews пише, що вже в лікарні "від отриманих поранень померла ще одна людина – військовослужбовець військової частини".

Видання також висвітлює версію, що "на проспект Перемоги в Сімферополі приїхали троє бійців, припускають, що з "Правого сектору", і розстріляли бійців самооборони, після чого зникли".

"Основна версія, яка спрацьовується оперативниками: це (провокували) бойовики із Західної України", - стверджує видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Україна Показати IP 19 Березня 2014 09:26
Так-так, розповідайте про їхні версії, пропагагуйте ворожий табір, то навіть щирі українці повірять, що вони самі себе розстрілюють. Навіщо показувати постійно, що робить путлер, їхні версії про МАЙДАН. Дайте свої версії, повторюйте їх періодичнр, розслідуйте, а не спіть!!!
питання до Україна Показати IP 19 Березня 2014 09:41
Без розслідування вже призначили винних? При чому тут пропаганда ворожого табору? Якщо дійсно вбитий громадянин України з кримської самооборони і громадянин України з числа військовослужбовців і такі ж громадяни України ще й поранені снайпером то як? Якщо дійсно кулі, що вбили людей ідентичні і випущені з однієї зброї? Кого поцілили першим військового чи самооборонця? Чи можна вбивцю встановити без розслідування тільки по новинах ТВ і інтернету? А провокаторів вистачає з усіх сторін.
українка до Україна Показати IP 19 Березня 2014 09:50
"Навіщо показувати постійно, що робить путлер..." Правильно! Краще покажіть, що витворяє "Свобода" і їхні депутати з в.о. керівника "Першого національного"!!! А потім. по ланцюжку, до чого такі дії можуть привести на Сході України, покажіть!!!
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:02
Правда, що вже "Свобода" витворила то витворила на першому національному. А ще хочуть щоб їх поважали, хами, грубіяни . Самі нічого не зробили для України для людей, знають тільки за барки брати. Я на ту морду Мірошниченка дивитися не можу сто раз гірший за Путіна.Скотина
Кацап великомученник Показати IP 19 Березня 2014 10:04
Ну да Бандера їх розстріляв))))Кацапйо не смішіть.
Анонім до Кацап великомученник Показати IP 19 Березня 2014 10:14
може вже вистачить тут себе дурними показувати,а? бандера був, а залишились банцеровці і що вони робили в часи війни всі прекрасно знають. є українці,а є бандеровці. розрізняйте вже, нарешті. а те, що померли люди і невідомо,хто їх вбив - факт. головою думайте
Артем Показати IP 19 Березня 2014 10:31
Советую посмотреть канал Евроньюс.Убиты два человека,оба и украинец и крымчанин были без оружия.Те кто пытался им помоч,получили ранения.это уже подтвердили мировые сми.Людей просто хотят стравить на бойню.Я уже убедился,что нашим сми верить нельзя.
+ до Артем Показати IP 19 Березня 2014 10:53
як і нашим небритим політикам. а українець і кримчанин? може це неправильно так називати, бо більш за все загиблі і поранені мали паспорти громадян України. треба терміново встановити яка скотина пробує спровокувати бойню в Криму.
++ до + Показати IP 19 Березня 2014 11:20
А ви не здогадуєтесь? Парубій!!! 100500%!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus