USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ківерцівська райлікарня залишилася без покрівлі

30 Березня 2017 19:29
У Ківерцівській центральній районній лікарні сильні пориви вітру знищили дах над адміністративною будівлею. Пригода трапилася учора, 29 березня. Про це повідомляє портал Ківерці on-line.

Повністю знесло дах у так званому "перешийку", що сполучає приміщення старої лікарні з новим. Окрім того, вітром обірвало провід, який, вочевидь, і спричинив загоряння покрівлі гаражів фінуправління РДА та страхової кампанії "Оранта".

Голова Ківерцівської районної ради, депутат райради від УКРОПу Григорій Недопад розповідає, що про дану події його поінформував головний лікар Ківерцівського медичного територіального об’єднання, якому увечері зателефонував черговий медик, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Вітер знищив дах над адміністративною будівлею. Удень саме поблизу неї паркують автомобілі працівники лікарні.

Григорій Недопад зауважує, що дах не був аварійним і не потребував навіть поточного ремонту.

«Ми оперативно з головою райдержадміністрації викликали будівельників, які терміново приступили до ліквідації наслідків негоди, – каже голова Ківерцівської райради. – Площа покрівлі, яка зруйнована, – досить значна. За попередніми оцінками фахівців, її заміна обійдеться у понад 400 тисяч гривень. Кошти на її ремонт будемо виділяти із вільних залишків районного бюджету. Для цього вже наступного тижня ми скликаємо позачергову сесію, адже дане рішення повинні ухвалити депутати. За 10 днів плануємо дах привести до ладу».

На місці події також побувала і народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич. Зустріч у Ківерцівській районній лікарні з медиками була запланована ще раніше. Ірина Мирославівна відзначила оперативне реагування керівника райради Григорія Недопада щодо ситуації з дахом і наголосила на необхідності проведення якісних ремонтно-будівельних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор луцький Показати IP 30 Березня 2017 20:14
Для когось проблеми,а для когось піар-акція.Треба розібратись спочатку з тими,хто робив дах.Пртгода трапилась учора, 30 березня...Я так розумію,що 29-го?То що, в Ківерцях торнадо пройшло?
Він Показати IP 31 Березня 2017 11:52
Якби було торнадо, знесло б пів міста, але пориви вітра були міцні.Декілька років тому в тім же районі в лісництві те ж саме наробило

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus