USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандисти переправляли сільгосптехніку на гужових підводах

17 Лютого 2011 13:33
У Шацькому районі на Волині прикордонники затримали п’ятьох чоловіків, які везли контрабандні комплектуючі до сільгосптехніки.
Правоохоронці завчасно дізналися про можливе порушення між білоруським селом Дрочеве та українським Мельники та влаштували засідку, – повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Спершу наряд помітив одну гужову підводу, якою четверо чоловіків везли в Україну дискову борону.
Документів у порушників не було, вони назвалися жителями Мельників.
Невдовзі прикордонники виявили ще одну підводу. Її погонич не виконав вимоги правоохоронців зупинитися та намагався втекти.
Втікача наздогнали, він виявився односельчанином решти чотирьох затриманих. На підводі порушник віз монтажне обладнання для дискової борони.
Наразі прикордонники оформили на чотирьох чоловіків адмінпротоколи про порушення прикордонного режиму та незаконне перетинання державного кордону.
На контрабандиста, який намагався втекти, склали протоколи за злісну непокору та незаконне перетинання кордону. Міру відповідальності порушників визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
автор Показати IP 17 Лютого 2011 13:56
Прикордонники дибіли затримали простих селян які перевозили дискову борону. Засідку влаштували, погоня була - Кіно і приморочені прикордонники. Не там і не те шукаєте коли через кордон Україну обкрадають.
qwertyx Показати IP 17 Лютого 2011 14:04
На 100% згідний, та дайте нарешті бідним селянам техніку і не чіпайте їх.
автор Показати IP 17 Лютого 2011 14:29
дякую за підтримку qwertyx. А прикордонники не всі дибіли, є серед них і хороші люди, але мені не зустрічались. Бачив їхні будинки-замки в Любешівському районі.
мандрівник Показати IP 17 Лютого 2011 14:54
оце такі "операції" наші прикордонники висвітлюють в прес-релізах. Смішно, чесне слово. Тим часом цигарки і соляра йде прямо через КПП без проблем.
Микола Показати IP 17 Лютого 2011 15:19
А підводи бувають "не гухові" ?
Губернатор Показати IP 17 Лютого 2011 16:43
Борис, це тобі ганьба!!! Потім про успіхи на сг ринку виступатимеш??? То діда затримали з 3-ма таблетками, то селян з комплектуючими. Ганьба! Якщо не звільнять тих "доблесних" прикордонників, то ганьба усій нашій новій владі, котра будує нову валинь.
Селянин Показати IP 18 Лютого 2011 09:18
Хочу закинути докір Волинським новинам. Така інформація є непотрібною і "яйца выеденного не стоит". Бачив цю інформацію вчора по ТРК "Аверс"-ну, тут все зрозуміло, а вам писати таку нісенітницю... Селяни везли дискову борону -контрабандисти. Та й навіть так звані "прикордонники" самі зізнались, що "завчасно дізналися про можливе порушення", тобто хтось повідомив (стуканув). А тут така новина "повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби" Там, де іздять фури і де платять доларами (всі бачили відео), то тут всі мовчать, а коли зловили дядька із бороною - крик на всю область, - спіймали конрабандистів". Прикро, зо наші ЗМІ перетворились на поширювачів прес-релізів та повідомлень таких "прикордонників". Проведіть своє журналістське розслідування і ми будемо знати ще більше... Бажаю успіхів у вашій невтомній праці...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus