USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Корвет «Луцьк» отримав сигнал про бойову тривогу

28 Лютого 2014 10:55
Екіпаж корвета «Луцьк» Військово-Морських сил України, який нещодавно відзначив 20-річчя підняття на кораблі бойового прапора,зараз перебуває у стані бойової тривоги, інформує «Волинська правда».

Відомо, що під командуванням капітана 3 рангу на «Луцьку» проходять контрактну службу вихідці з нашої області. І ось вранці 27 лютого на корветі пролунав сигнал бойової тривоги. Весь екіпаж зайняв свої місця і готовий до виконання наказів командування. Але якими вони будуть? Удосвіта споруди Верховної Ради АР Крим і Ради міністрів автономії захопили невідомі, озброєні автоматами та кулеметами. На будь-які переговори з місцевою владою вони не йдуть, зате замість українського державного прапора вивісили стяг російської Федерації. На мітингу Антимайдану один із активістів зачитав ніби то указ Віктора Януковича про те, що він не тільки не визнає силове позбавлення його повноважень Президента України, але й залишає за собою право виконувати обов’язки Верховного головнокомандувача, який на базі ВМС ЗСУ в Криму розгортає оперативний штаб «боротьби з заколотниками» по всій Україні…

Що з нашими моряками?

Як повідомив представник РМЦ МО України Олексій Храмцов, наразі особовий склад жодних офіційних документів щодо розповсюджених в Інтернеті заяв від імені Віктора Януковича не отримував. А після того, як вранці бойові сили ВМФ отримали сигнал бойової тривоги, всі наземні, повітряні та морські сили перебувають у місцях свого базування та виконують накази командування флоту.

На фото Олексія ХРАМЦОВА: командир корвета «Луцьк» Сергій Макеєв на борту бойового корабля
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
трывога Показати IP 28 Лютого 2014 11:01
"Корвет «Луцьк» отримав сигнал про бойову тривогу, Весь екіпаж зайняв свої місця і готовий до виконання наказів командування. Але якими вони будуть? ", - наверное, плыть во Львов, не?
человек до трывога Показати IP 28 Лютого 2014 12:02
после референдума в Крыму тем же путем пойдут федерации России...они же тоже могут так же разыграть сценарий...а Япония с Китаем от своих територий тоже не откажутся...и Чечня с Осетией . нужен только прицидент в Крыму. Поэтому референдум в Крыму России не выгоден, а выгоден силовой сценарий...но западло----никто не поддается на русские провокации... корче Россия из нутри скоро лопнет . жаль что крымчане будут втянуты в это дерьмо
ок Показати IP 28 Лютого 2014 12:05
Усі вони виконуватимуть накази Яника.Слава Росії!Бандерівську банду геть!
так до ок Показати IP 28 Лютого 2014 12:35
ніхто тебе тут не тримає силоміць: торбу в руки і на поїзд в московію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus