USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Крадіїв лісу на Волині відповідальність не лякає?

18 Травня 2009 15:32
На Волині у травні затримали лісокрадів, які цьогоріч уже притягувалися за такий же злочин, – 18 травня інформують «Волинські Новини».
 
На початку травня під час проведення рейду в Устилузькому лісництві лісова охорона ДП «Володимир-Волинське ЛГ виявила незаконну порубку 4 дерев сосни (5,39 метра кубічних). Державі завдано 13 663,33 гривні збитків.
 
За інформацією прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, кількома днями пізніше, 9 травня, завдяки оперативному чергуванню лісівників порушників закону затримали. Два мешканці Устилуга приїхали, аби забрати самовільно зрубану деревину.
Матеріали за фактом направлено у прокуратуру Володимира-Волинського.
 
До речі, згадані лісокради вже притягувалися до відповідальності за подібний проступок, скоєний у січні цього року. За словами головного спеціаліста відділу охорони і захисту лісу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Євгена Мельничука, тоді чоловіки зрубали 0,72 метра кубічних деревини. Сума завданої шкоди становить понад 2 тисячі гривень, про що природоохоронці склали акт і передали справу у відповідну службу. Однак належних висновків ніхто з них не зробив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus