USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кримінальні посилки для волинських засуджених. ФОТОФАКТИ

31 Грудня 2013 14:53
Під час догляду вмісту посилок, які надходить на адресу волинських засуджених, виявили неодноразові спроби передати ув’язненим наркотичні засоби та заборонені предмети, повідомили у прес-службі управління ДПтС України в області.

26 грудня під час догляду вмісту посилки, яка надійшла на адресу засудженого Р. (відділення СПС № 3), який відбуває покарання у Маневицькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області (№ 42), було виявлено 6 пігулок невідомого походження білого кольору із написом «В 8», які були приховані у фініках.

Також під час догляду вмісту посилки, що надійшла на адресу засудженого Р., який відбуває покарання в Цуманській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області (№ 84), співробітники установи виявили подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору. Її намагалися приховати у підошвах кросівок під устілками.

Згідно з висновком експерта, вилучена речовина являє собою особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонений – канабіс, вага якого (у перерахунку на висушену речовину) складає 17,74 грама.

Крім того, правоохоронці в селищі міського типу Маневичі затримали громадянина В., в якого вилучили поліетиленовий пакет синього кольору. Під час огляду вмісту пакету виявили та вилучили мобільний телефон, пакунок з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження - небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонений – канабіс вагою 1,56 грама (згідно висновку експертного дослідження).

Також у громадянина вилучено 3 пігулки, котрі містять в собі наркотичний засіб, обіг якого обмежено – бупренорфін вагою 0,0238 грама, 5 голок до шприців та 2 зарядних пристрої до мобільних телефонів.

Відомості про вищезазначені події внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань. Особи, які намагалися доставити наркотичні засоби та заборонені предмети до зони, що охороняється Цуманської ВК №84 та Маневицької ВК №42, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus