USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Кривава» екскурсія підприємствами регіоналів у Луцьку закінчилася криміналом

6 Лютого 2014 07:45
У чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшли заяви від громадян про те, що невстановлені особи всупереч встановленого законом порядку шляхом використання фарби пошкодили майно комерційних та банківських установ.

Працівники міліції з’ясували, що під час проведення акції протесту у місті Луцьку група осіб біля входу до кількох будівель, де знаходяться магазини, банківські відділення, офіси, а також перед Волинською обласною державною адміністрацією, використовуючи фарбу червоного кольору, пошкодили фасади та вхідні двері, чим порушили їх нормальну діяльність.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 5 лютого, відра «крові» виливали під дверима підприємств, власники яких фінансують Партію регіонів, учасники екскурсії, що відбулася у Луцьку.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події та особи, причетні до скоєння даного правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Алла Показати IP 6 Лютого 2014 08:22
А нащо їх (особи) встановлювати. Тут є цілий фоторепортаж.Нарешті припинять цей шабаш.
настя Показати IP 6 Лютого 2014 09:06
да це ж не тільки в регіоналів є такі маєтки. А в інших чому не показуєте? не робіть сміху
юмг Показати IP 6 Лютого 2014 09:26
Це вже не смішно. Для чого портити майно нашого міста?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Лютого 2014 12:38
чомусь не видно було такого швидкого реагування мєнтозаврів, коли палили автомобілі , вбивали і калічили людей в Києві
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Лютого 2014 13:43
+1000
от кончені Показати IP 6 Лютого 2014 15:50
А хіба будівлі фасади яких ви п***ли належать регіоналам? Багато з цих обктів ,швидше за все, належать лучанам, які їх в оренду здали під бізнес. А регіоналам ,які винайняли ці приміщення так само н***ти на порчу не їхнього майна. Результат: кого наказали??? Луцьких двірників та прибиральниць.!!!! Не факт, що вони не виявляться ввашими ж сусідами.
порада Показати IP 7 Лютого 2014 09:08
Виллять собі на голови це лайно, придурки. Ну коли ж ви, нарешті, працювати будете, гади повзучі, а не 4каламутити воду в цій країні. Що ви зробили за весь час своєї "пладної діяльності". Ви і так втратили щоч якусь довіру суспільства, а так і зовсім похороните себе. Раніше був вашим прихильником - тепер ненавиджу вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus