USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Літню кухню гасили чотири пожежні машини, але врятувати чоловіка не вдалося

8 Грудня 2008 13:23
На Ковельщині сталася пожежа. Про це 8 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Учора, 6 грудня, приблизно об 19.30 в селі Черкаси Ковельського району по вулиці Нова виникла пожежа літньої кухні, яка належить 56-річному чоловікові. Внаслідок пожежі загинув 32-річний син господаря помешкання, який зловживав спиртним. Труп направлено в судово-медичну екаспертизу.
Вогонь ліквідовували чотири пожежні машини. Приблизно об 22.00 вогонь вдалося повністю приборкати. Кухня була дерев’яна та крита шифером. Сусіди побачили пожежу, коли будівля була повністю охоплена полум’ям.
Попередня версія лиха – порушення правил пічного опалення. Однак остаточну версію встановить експертиза упродовж 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus