USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ліві» іномарки до волинської фірми не доїхали

24 Липня 2009 10:43
Об’єктами невдалого обману на кордоні стали на днях чотири легкові автомобілі. Два авто «Мерседес-Бенц» (2004 та 2005 року випуску), «Мерседес-Спрінтер» та «Вольво» (обидві 2001 року випуску) в’їхали на українську територію з Німеччини. Прямували ці транспортні засоби на адресу фірми, зареєстрованої у Волинській області. Про це повідомляють «Волинські новини».
Власник фірми, наш співвітчизник, подав до митного контролю документи, в яких зазначалось про укладений контракт між його підприємством та фірмою-відправником на поставку чотирьох автомобілів.
Але інспектори митного поста «Ужгород» вирішили впевнитись у достовірності зазначеної інформації. В результаті проведеної ними перевірки виявилось, що насправді ніякого контракту ніхто не укладав, і, взагалі, не відомо де взяв українець ці авто.
Закінчилась вся історія складанням протоколу про порушення митних правил за статтею 352 Митного кодексу України, – повідомляє пресс-служба ДМСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Липня 2009 16:18
Не тому дав на лапу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus