USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучан у центральному парку заїдають комарі, а відповідати - нікому

10 Червня 2008 17:36

Як повідомляє репортер «Волинських новин», до Луцької міськрайонної санепідстанції масово скаржаться лучани, що в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки розвелося надміру багато комарів. Мешканці облцентру нарікають, що комарі їх просто заїдають, - розповіла 10 червня в усній інформації ентомолог міськрайонної СЕС Алла Висоцька.
За словами пані Висоцької, працівники санстанції ознайомилися зі становищем. «Ми оглянули територію, чи є тут сприятливі умови для розмноження комарів», - зазначила ентомолог. Як виявили медики, канали у парку позаростали так, що не видно плеса, а водойми не розчищуються. Технічні працівники не викошують рослинність по берегах, тож у комарів є де порозкошувати. Алла Висоцька запевнила, що санстанція складатиме акт і направить припис компетентному органу для усунення такої ситуації. Але виникло логічне запитання: якій саме структурі слід спрямувати припис? У санстанції спершу руками розвели, Натомість серед луцьких чиновників ситуація класична «щироукраїнська» - Петро киває на Степана.
Наприклад, інженер департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк стверджує, що у парку лад наводити має адміністрація Колективного підприємства «Парк культури та відпочинку імені Лесі Українки», яке, нібито, орендує територію. Натомість директор колективного підприємства Віталій Цапюк каже, що це - прерогатива мерії. За словами пана Цапюка, його підприємство відповідає лише за атракціони та збирання сміття. Стосовно договору оренди, то КП, начебто, орендує лише «основні засоби».
Зрештою, ентомолог Луцької міськрайонної СЕС Алла Висоцька відповіла, що адресуватиме припис заступнику міського голови, директорові департаменту ЖКГ мерії Владиславу Стемковському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus