USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка, яка впала з 7 поверху, має шанс стати на ноги. ФОТО

24 Липня 2013 10:29
Трагедія, яка трапилася у ніч із 30 червня на 1 липня у Луцьку на вулиці Ветеранів, 15, назавжди залишиться в пам'яті Євгенії Поліщук. Адже саме тоді її донька дивом залишилася живою, випавши з 7-го поверху будинку.

Євгенія Поліщук розповіла, що в той день зірвався величезний вітер, її 26-річна донька, Марія Коломінова, стрибнула на стільчик на балконі, аби позбирати випрану білизну, однак не втрималася і полетіла додолу. Життя жінки ймовірно врятувало те, що вона впала не на асфальт, а на капот автомобіля, який стояв прямісінько під балконами будинку.

Матір Марії каже, що дівчина завжди була життєрадісною, усміхненою, займалася волейболом. Не так давно вона здобула фах реабілітолога і в серпні планувала офіційно влаштуватися на роботу за спеціальністю у дитячий садок.

Як виявилося, це - не перша трагедія у родині. Сина Євгенії Василівни, який впав із черешні, ледь на ноги поставили. Довгий час він був паралізований. Навіть зараз інколи хвороба дає про себе знати – у хлопця бувають приступи епілепсії. Всі кошти, які родина заощаджувала, йшли на лікування сина.

«Ми з чоловіком – пенсіонери. Грошей у нас немає. Тільки «викарабкалися», вилікували сина, тут – нова біда. Після падіння за балкона у доньки багато переломів, зокрема ніг, легеня лопнула. Стегно довелося складати по частинках та вставляти туди імплант, щоб могла ходити. Вона вже перенесла 2 операції. Легеня вже стала працювати. Вже майже нормалізувалася», - зі сльозами на очах каже матір.

Євгенія Василівна зазначила, що гроші на лікування її доньки приносять сусіди. Хтось 10 гривень, хтось 50 – хто скільки може. З її слів, на ліки Марії уже витратили понад 6 тисяч гривень, а на штифти – ще треба 13 тисяч. Для того, аби поставити доньку на ноги, взяла кредит у банку – 3 тисячі гривень.

«Для нас навіть 3 тисячі гривень – це велика сума. В лікарні мені порадили звернутися в благодійні фонди. Сказали, що, можливо, хтось відгукнеться на біду. Тоді я прийшла в громадську приймальню Ігоря Палиці.
Написала заяву. Коли мені сказали, яку суму грошей виділять, – то я за голову взялася - 11 тисяч гривень, а коли дали чек на руки, то там було ще більше – майже 13 тисяч гривень», - зізнається Євгенія Василівна.

Мама Марії щиро вдячна Ігорю Палиці і «Благодійному фонду – Новий Луцьк» за допомогу.

«Яке щастя, що є такі люди, які відкликаються на чужу біду, що можуть допомогти, що хочуть допомогти. Дякуємо, що не кинули нас з такою бідою. Головне, що донька встане на ноги. Діток народить. Я дуже-дуже вдячна. Від всього серця. Донька плакала, коли взнала, що нам допомогли. Спасибі!», - розчулено дякувала жінка.

Нагадаємо, що «Волинські новини» вже писали про падіння лучанки з 7 поверху.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
147 Показати IP 24 Липня 2013 10:52
Молодець Палиця, що помагає людям.
Просто дякую Показати IP 24 Липня 2013 11:03
Не звертаючи уваги на те, що місцеві політики та експерти постійно намагаються полити його брудом. Терпіння Вам, пане Ігоре, і не втомлюйтеся робити добро.
Ігор Показати IP 24 Липня 2013 12:00
Палиця геній. Таких побільше б людей . Бог йому допоможе в усьому. Хай щастить його сім"ї Світ не без добрих людей
Мишко Показати IP 25 Липня 2013 20:54
А що скаже "відомий" експерт Міша Шелеп? чи знову у найми пішов. Палиці - респект ...
Експерт Показати IP 26 Липня 2013 10:37
Міша Шелеп продажний писака. Зараз в наймах у Токарського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus