USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Дівчину на зупинці у Луцьку побили через пролиту каву?

18 Червня 2013 10:27
Дівчину побили прямо на зупинці у Луцьку.

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Так, 14 червня на зупинці біля Північного ринку побили дівчину. За словами речника УМВС Волині Оксани Блищик, про інцидент правоохоронці дізналися близько 1-ї години ночі від медиків.

За словами постраждалої, на зупинку вона прийшла разом з подругою та її чоловіком. На той час там знаходилося троє молодих людей, одна жінка і двоє чоловіків. Поміж дівчатами з різних компаній виник конфлікт, в наслідок якого одна з них розбила іншій голову пляшкою. Після цього трійця зникла з місця події. Очевидці, які прибули пізніше, розповіли, що потерпіла була вся залита кров’ю. Як вони зрозуміли з розмов, сварка зав’язалася, ніби, через пролиту на когось каву.

Постраждала отримала травми голови. Зловмисницю, яка влаштувала криваві «розборки» та чоловіків, що були з нею, наразі не затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
андрiй76 Показати IP 18 Червня 2013 12:22
А якої"біди"ти робила в 1час ночі на зупинці?..Шукала пригод на свою задницю?..Ось і знайшла.Та й кавалери ЩЕ ТІ...не могли розборонити блін...
Z Показати IP 18 Червня 2013 12:28
Таке враження, що в Луцьку бидла дедалі більше й більше і воно вже зовсім витіснило нормальних людей. Хамство і бидлятцтво скрізь - в транспорті, на вулиці, в магазинах. А двадцять чотири роки тому, коли відбулось моє знайомтво з цим містом,, тут були інтелігентні, виховані люди, чи може просто тоді мені щастило на таких.
Корінний лучанин до Z Показати IP 18 Червня 2013 13:11
Є доля правди у Ваших словах! Не ті тепер люди у Луцьку! Часто буваю у Львові, то бачу що рівень культури вищий ніж у Луцьку ! Це вічутно! Немає сенсу тут про все розписувати ! А так, з Вами згідний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus